Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
27 Ιανουαρίου 2023

Σημαντική η αυριανή agenda του Περ. Συμβουλίου

Διοικητήριο, συγχωνεύσεις σχολείων, καθεστώς ΦΠΑ στα Ιόνια, ΚΥΑ, μετανάστες

Πολύ σημαντικά τα θέματα που θα συζητηθούν το Σάββατο και ώρα 12:00 μμ. στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το νησί μας έχουν το ψήφισμα σχετικά με το καθεστώς Φ.Π.Α. στα Ιόνια Νησιά , όπως και η συστέγαση στο Διοικητήριο Λευκάδας των Υπηρεσιών Περιφερειακής Ενότητας Δήμου Λευκάδας με εισηγητή τον Αντιπεριφερειάρχη μας κ. Θεόδωρο Βερύκιο. Σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, αυτό το θέμα προκάλεσε έντονες συζητήσεις μεταξύ δημοτικής αρχής  και αντιπολίτευσης.

Άλλο ένα θέμα το οποίο θα συζητηθεί ,διότι είναι επίκαιρο και χρήζει άμεσης λύσης,  είναι το πρόβλημα των  μεταναστών και των προσφύγων στα Επτάνησα.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο θα απασχολήσει, επίσης, η πρόσφατη ΚΥΑ περί καθορισμού κριτηρίων σύμφωνα με τα οποία διαβαθμίζεται η αγροτική γη σε ποιότητες και κατατάσσεται σε κατηγορίες παραγωγικότητας. […]

ΠΗΓΗ: Κατερίνα Μεσσήνη, mylefkada.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Μπογιόπουλος σε Παπαρήγα: «Η πολιτική του κόμματος που απορρίπτει όσους διαφοροποιούνται δεν είναι λαϊκή συσπείρωση, αλλά συμμαχία μόνο με τον εαυτό μας»

Άρχισαν οι εσωκομματικοί «τριγμοί» στο ΚΚΕ εν όψει του συνεδρίου του κόμματος, καθώς σε άρθρο του που δημοσίευσε χθες ο […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights