Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Οκτωβρίου 2023

Απελευθέρωση κολχικού φασιανού στο Μεγανήσι

Την Παρασκευή 16/03/2012 ο Κυνηγητικός Σύλλογος Λευκάδος και η ομάδα Κυνηγών Μεγανησίου σε συνεργασία με την ομοσπονδία μας, Δ’ ΚΟΣΕ και τη βοήθεια της Ομοσπονδιακής Θυροφυλακής (Ρομποτής Σπυρογιάννης, Αθανάσιος Κακλαμάνης) πραγματοποίησαν απελευθέρωση Κολχικού Φασιανού. Για άλλη μια χρονιά απελευθερώθηκαν υγιή  και αναπαραγωγικά ζώα για εμπλουτισμό της πανίδας του νησιού.

Μια προσπάθεια που τα τελευταία χρόνια έχει απόδοσή τα μέγιστα και έχει καταφέρει να κάνει τον Φασιανό ενδημικό θήραμα του νησιού μας.

Η ομάδα Κυνηγών Μεγανησίου ευχάριστη τον πρόεδρο του Κυνηγητικού Συλλόγου Λευκάδος, Σπύρο Σολδάτο που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει τις προσπάθειες που γίνονται για την ανάπτυξη τις πανίδας του νησιού.

Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά τον διευθυντή και τους δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου που είναι πάντα παρόν και ιδιαίτερα τους μικρούς μας φίλους του Δημοτικού Σχολείου για την βοήθεια στην διαδικασία της απελευθέρωσης.

Με τιμή

Ομάδα Κυνηγών Μεγανησίου

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Πολύ μεγάλη η συμμετοχή στην προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου κ. Παύλου Δάγλα στους Μεγανησιώτες των Αθηνών και των Πατρών

Πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση-ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Μεγανησίου κ. Παύλου Δάγλα στους Μεγανησιώτες των Αθηνών, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ. Η ομιλία […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights