Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Απρίλιος 2021

Απελευθέρωση κολχικού φασιανού στο Μεγανήσι

Την Παρασκευή 16/03/2012 ο Κυνηγητικός Σύλλογος Λευκάδος και η ομάδα Κυνηγών Μεγανησίου σε συνεργασία με την ομοσπονδία μας, Δ’ ΚΟΣΕ και τη βοήθεια της Ομοσπονδιακής Θυροφυλακής (Ρομποτής Σπυρογιάννης, Αθανάσιος Κακλαμάνης) πραγματοποίησαν απελευθέρωση Κολχικού Φασιανού. Για άλλη μια χρονιά απελευθερώθηκαν υγιή  και αναπαραγωγικά ζώα για εμπλουτισμό της πανίδας του νησιού.

Μια προσπάθεια που τα τελευταία χρόνια έχει απόδοσή τα μέγιστα και έχει καταφέρει να κάνει τον Φασιανό ενδημικό θήραμα του νησιού μας.

Η ομάδα Κυνηγών Μεγανησίου ευχάριστη τον πρόεδρο του Κυνηγητικού Συλλόγου Λευκάδος, Σπύρο Σολδάτο που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει τις προσπάθειες που γίνονται για την ανάπτυξη τις πανίδας του νησιού.

Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά τον διευθυντή και τους δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου που είναι πάντα παρόν και ιδιαίτερα τους μικρούς μας φίλους του Δημοτικού Σχολείου για την βοήθεια στην διαδικασία της απελευθέρωσης.

Με τιμή

Ομάδα Κυνηγών Μεγανησίου

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Επιμελητήριο Λευκάδας: Καταβολή επιδόματος ανεργίας σε επαγγελματίες

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Το Επιμελητήριο Λευκάδας σε συνέχεια […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *