Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Σεπτεμβρίου 2019

Πρόσκληση συμμετοχής σε δράσεις του Δήμου

Ύστερα από τη συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου στη συνεδρίαση της 22/1/2011,  και προκειμένου να […]

……………………………………………………………………………………..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ύστερα από τη συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου στη συνεδρίαση της 22/1/2011,  και προκειμένου να προχωρήσει στη συγκρότηση επιτροπών,  καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να εκφράσουν την επιθυμία της συμμετοχής τους.

Ειδικότερα θα συγκροτηθούν καταρχήν  οι επιτροπές:

  • Τουριστικής ανάπτυξης και προβολής
  • Ανάπτυξης πρωτογενούς τομέα
  • Πολιτιστικών υποδομών

Παράλληλα με απόφαση Δημάρχου θα συγκροτηθούν και Ομάδες Διοίκησης Έργου (ΟΔΕ) ή Ομάδες Δουλειάς  με αντικείμενο εξειδικευμένα θέματα όπως:

  • ΣΧΟΟΑΠ,
  • Πολεοδόμηση,
  • Βιολογικοί,
  • Στερεά απόβλητα
  • Διαχείριση Λιμανιών

Στις επιτροπές του Δημοτικού Συμβουλίου θα συμμετέχουν δημοτικοί σύμβουλοι και δημότες. Η θεσμική λειτουργία τους θα κατοχυρωθεί στον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι ΟΔΕ είναι ολιγομελείς και θα αποτελούνται από δημοτικούς συμβούλους, υπαλλήλους, και δημότες με εξειδικευμένη γνώση. Η οργάνωση  και η λειτουργία τους θα καθοριστεί με απόφαση Δημάρχου (άρ.58 Ν. 3852/10).

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με τον Δήμαρχο (τηλ. 2645 361 320, Fax: 2645 361 319, e-mail: zavitsanos.stathis@1419.syzefxis.gov.gr) ή τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Κονιδάρη Παναγιώτη (τηλ/fax: 2645051200, e-mail: pkonid01@otenet.gr)

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

www.meganisi.gov.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Eπτά δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Μεγανησίου καλούνται σε απολογία από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Αντιμέτωποι με σοβαρή παράβαση καθήκοντος Τρεις φορές έφερε προς ψήφιση ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Παύλος Δάγλας  τον ισοσκελισμό των ανταποδοτικών […]

Επέκταση του χώρου των ελλιμενισμένων σκαφών και πρατήριο καυσίμων το 2014, από την “Πλους Οδυσσέας Μαρίνα” στο Βαθύ Μεγανησίου

Σύμφωνα με δημοσίευμα του meganisitimes.gr, με αφορμή την παρουσία της εταιρείας Odyseas Marina, η οποία διαχειρίζεται την μαρίνα στο Μεγανήσι […]

1 Σχόλιο

  1. Θα παρακαλούσα τον Δήμαρχο εάν πραγματικά θέλει να επιτύχει η δημιουργία των επιτροπών να διευκρινήσει περαιτέρω τον τρόπο λειτουργίας αυτών των επιτροπών,καθώς και τον βαθμό επιροής τους στην συνδιαμόρφωση των αποφάσεων εάν δεν θέλει να αποτύχει η κατά τα άλλα αξιόλογη πρόταση και να θεωρηθεί πολιτικός ελιγμός και προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *