Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
1 Ιουλίου 2022

Έκτακτο: Nέα υποβολή παραίτησης δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας

Μόνος με τους κομματικούς του φίλους μένει ο δήμαρχος

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν πριν από λίγο στο blog MN , νέα παραίτηση έχει ανεπισήμως υποβληθεί στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος αναμένεται,  εάν  γίνει αποδεκτή, να κινήσει την διαδικασία  αντικατάστασής του με τον αμέσως επόμενο επιλαχόντα δημοτικό σύμβουλο κ. Καλλίνικο Γεώργιο.

Όνομα δεν θα αποκαλύψουμε, αν και πολύ δύσκολα φαίνεται να μεταπείθεται ο συγκεκριμένος που δεν παίρνει από κουβέντες. Mάλλον αναμενόμενη η συγκεκριμένη παραίτηση.

Οι λόγοι της παραίτησης  δεν έχουν γίνει γνωστοί. Τυπικά και κυριολεκτικά ο δήμαρχος κ. Στάθης Ζαβιτσάνος,  αν τελικά γίνει αποδεκτή η παραίτηση, «παίζει» μόνος του το «δεύτερο ημίχρονο» έχοντας «φάει» τρία γκολ στο πρώτο.

Απομένει το «σφύριγμα της λήξης» στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

  1. Αν κατάλαβα καλά, ο κ. Δήμαρχος υφίσταται “κούρεμα” (σε δημοτικούς συμβούλους) μεγαλύτερο κι απ’ αυτό του εθνικού χρέους!

  2. Πρόκειται άραγε για πράξη ευθιξίας για την μη εφαρμογή του προγράμματος με το οποίο η παράταξη έχει δεσμευτεί στον Μεγανησιώτικο λαό ή για έμμεσο «εκβιασμό» προς τακτοποίηση ρουσφετιού?

    Άλλωστε πολλά έχουν ακουστεί για νυν συμβούλους που θήτευσαν και την προηγούμενη τετραετία της δημοτικής παράταξης που τα τελευταία χρόνια έχει τον έλεγχο της εξουσίας στο Μεγανήσι.

    Εξάλλου πολλοί Μεγανησιώτες μεγαλώσαμε βοηθώντας να «μεγαλώσουν» αιγοπρόβατα και δυστυχώς για κάποιους από εμάς, από αυτή την συναναστροφή, ο νόμος των ζώων υπερίσχυσε αυτού των ανθρώπων και δεν μπορέσαμε να το αναστρέψουμε ποτέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *