Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιανουαρίου 2021

Δήμοι συνεργάζονται για να ρίξουν τις τιμές

5 Δήμοι συνεργάζονται για να ρίξουν τις τιμές

Η συνεργασία των Δήμων Καισαριανής, Ζωγράφου, Βύρωνα, Ηλιούπολης και Αγίου Δημητρίου απλώνει ένα δίχτυ προστασίας και αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία. Ένα δημοτικό δίκτυο καταναλωτών που θα δημιουργήσει όρους πίεσης για ισοβαρή αντιμετώπιση της κρίσης και προστασία των ευπαθών και ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Οι πέντε δήμοι ξεκινούν πρωτοβουλία που εξασφαλίζει χαμηλές τιμές στην πατάτα, απ´ ευθείας από τους παραγωγούς, ενώ σχεδιάζουν η συλλογική αυτή διαπραγμάτευση να επεκταθεί και σε άλλα προϊόντα.

Για αυτό το λόγο οι πέντε δήμαρχοι διοργανώνουν κοινή συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 08/03 στις 12 το μεσημέρι στον Πολυχώρο – Πάρκο Αη Γιάννη – Ξύλινα (Λεωφ. Εθνικής Αντίστασης – Πάρκο Aη Γιάννη : 210 7290 772).

Για να δώσουν το μήνυμα ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση βρίσκεται πάντα κοντά στην τοπική κοινωνία αρωγός και ευρηματική, έτοιμη να στηρίξει το ελληνικό νοικοκυριό, έτοιμη να αναλάβει ρόλο και να αμβλύνει τις κοινωνικές ανισότητες, να προστατεύσει τα θύματα της κρίσης και να εξασφαλίσει ένα ελάχιστο επίπεδο διαβίωσης ακόμη και στις πιο δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.

ΠΗΓΗ : otanews.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *