Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Αυγούστου 2022

ΠΙΝ: Συγκρατημένη αισιοδοξία από την τουριστική έκθεση της Πράγας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Κέρκυρα 13 Φεβρουαρίου  2012

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                       

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Δ/νση: Αλυκές Ποταμού

                   49100, Κέρκυρα                                        

Τηλ: 26610 – 26523

Πληροφορίες: Βιβή Τρύφωνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Συγκρατημένη αισιοδοξία από την τουριστική έκθεση της Πράγας

   Συγκρατημένη αισιοδοξία εκφράζουν οι τουριστικοί πράκτορες που συμμετείχαν στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Πράγας, που έκλεισε χθες τις πύλες της, με την επισκεψιμότητα να μην ξεπερνάει τα περσινά επίπεδα.

Αυτό είναι το μέχρι στιγμής συμπέρασμα από τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην έκθεση αυτή, ενώ αναμένονται οι ανακοινώσεις από τον ΕΟΤ για τον ακριβή αριθμό επισκεπτών στο ελληνικό περίπτερο.

Σύμφωνα με τους συμμετέχοντες στην έκθεση, το γενικότερο πολιτικό κλίμα της Ελλάδας δεν αφήνει ανεπηρέαστη την ανταπόκριση των Τσέχων στο κάλεσμα για διακοπές στην Ελλάδα και εκτιμάται ότι μόνο μέσα από μια επιθετική πολιτική διαφήμισης μπορεί να βελτιωθεί η εικόνα της Ελλάδας.

Στην έκθεση από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων παραβρέθηκαν οι: Γιώργος Παπαβλασσόπουλος, Προϊστάμενος Τμήματος Τουρισμού της Π.Ε. Κέρκυρας, Σπύρος Ζαμπέλης, Προϊστάμενος Τμήματος Τουρισμού της Π.Ε. Λευκάδας, Βασίλης Καλούδης, Αντιπρόεδρος ΑOCTA, Θεόδωρος Κολποδίνος, Παναγιώτης Μαφρέδος, Ιωάννης Λουκίσσας και Αναστάσιος Μποτόνης, επιχειρηματίες του Τουρισμού από τη Ζάκυνθο, Κίμων Γασπαράτος, τουριστικός πράκτορας από Κεφαλονιά και Ιωάννης Ψωμάκης, τουριστικός πράκτορας από Λευκάδα.

Σημειώνεται ότι την έκθεση επισκέφτηκαν, εκτός των άλλων, ο Γιώργος Στυλιανόπουλος (Πρέσβης) και Ιωάννης Παππάς (αρμόδιος για θέματα Οικονομίας και Εμπορίου) από την  ελληνική Πρεσβεία στην Πράγα.

 

Ευχαριστούμε για την προβολή του θέματος

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *