Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Ιουνίου 2024

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Ο.Τ.Α Ν.Λευκάδας

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Λευκάδας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για το χρόνο κατά τον οποίο ενημερώθηκε για τη σημερινή 24ωρη πανελλαδική Απεργία που εξήγγειλε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός ότι, επανειλημμένως τους τελευταίους μήνες, αναγκαζόμαστε να ενημερωνόμαστε για τις κινητοποιήσεις του κλάδου από αναξιόπιστα blogs και ‘φήμες του διαδρόμου’, χάνοντας με αυτό τον τρόπο την όποια αξιοπιστία καταφέρνουμε να διατηρήσουμε απέναντι στους Συναδέλφους μας κάτω από τις παρούσες συνθήκες.

Αναρωτιόμαστε δε, τι ήταν αυτό που καθυστέρησε τόσο πολύ την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στην απόφασή της για κινητοποιήσεις; Με τους εκπροσώπους της Τρόικα να αλωνίζουν για μέρες στην Αθήνα ως Κυβερνήτες της χώρας μας και διαχειριστές της περιουσίας των Ελλήνων, σίγουρα θα περιμέναμε τα αντανακλαστικά της Τριτοβάθμιας Συνδικαλιστικής Οργάνωσης που μας εκπροσωπεί να ήταν πολύ καλύτερα.

Σε μια περίοδο που, ακόμη και η Ελληνική Κυβέρνηση χρειάζεται την άδεια της μισής Ευρώπης για να λάβει την οποιαδήποτε απόφαση, δεν περιμένουμε από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. να λύσει δια μαγείας όλα τα προβλήματα του κλάδου μας. Δεν είμαστε τόσο αφελείς, ούτε υπήρξαμε ποτέ. Σίγουρα όμως απαιτούμε να διατηρήσουμε το δικαίωμά μας για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις του κλάδου.

Πώς λοιπόν να εξασφαλίσουμε τη μαζική συμμετοχή των Συναδέλφων στην σημερινή κινητοποίηση, όταν ενημερωθήκαμε επισήμως στις 14:20 της προηγούμενης ημέρας, και έχουμε συνάδελφους που απασχολούνται στις Δ.Ε. Ελλομένου, Απολλωνίων, Καρυάς, Σφακιωτών, στο Δήμο Μεγανησίου, στον Καστό, στον Κάλαμο, σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, στις βιβλιοθήκες Αγίου Πέτρου και Σφακιωτών, σε όλα τα σχολεία του Δήμου ως

0 Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights