Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Δεκεμβρίου 2022

Tεράστια η ζημιά στο οδικό δίκτυο της ορεινής Λευκάδας(του Ν.Κοντογιώργη)

Οι δρόμοι από τα χιόνια καθαρίστηκαν οι φωτογράφοι και οι αιρετοί των 10 λεπτών δημοσιότητας εξαφανιστήκανε. Τεράστια η ζημιά στο οδικό δίκτυο λόγω της προχειρότητας των υπευθύνων για τον εκχιονισμό των επαρχιακών δρόμων. Οι χειρισμοί δεν ήταν οι κατάλληλοι και ο πανικός άφησε έντονα τα σημάδια του στο οδόστρωμα όπου πέρασαν τα μηχανήματα ερπίστρια ,γκρέντερ, του μεγαλόψυχου δήμου ,δεν έμεινε ματάκι γάτας (αντανακλαστικά) και η απαιτούμενη πίσσα στους δρόμους.

 Ένα τεράστιο πρόβλημα για εμάς τους κατοίκους της ορεινής Λευκάδας που λόγω της πυκνής ομίχλης που είναι σύνηθες φαινόμενο ειδικά τις πρώτες  πρωινές ώρες που πάμε στις δουλειές μας και η ορατότητα μας είναι περιορισμένη καταλήξαμε να  είμαστε έρμαια της τύχης μας. Που είναι οι αρχές του τόπου που πήραν βεβιασμένες αποφάσεις χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες , αλλά για μια φορά ακόμα φαίνεται ότι των περισσοτέρων αιρετών  αγαπημένος ήταν ο  Επιμηθέας .

 Μας μείνανε τα συγχαρητήρια για τους εθελοντές,  το γεγονός ότι ήταν άπειροι επί του θέματος το κάνουμε γαργάρα.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε η συζήτηση της αίτησης ακύρωσης κατά του Χωροταξικού των Υδατοκαλλιεργειών στο ΣτΕ

Αναβλήθηκε και πάλι η συζήτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας της αίτησης ακύρωσης κατά του Χωροταξικού Πλαισίου των Υδατοκαλλιεργειών, που είχε […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *