Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
27 Ιουλίου 2021

ΝΕ ΚΚΕ Κέρκυρας για Καλούδη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε μια προσπάθεια να κρύψει τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες, που έχει ο κ. Καλούδης, ο οποίος για πάρα πολλά χρόνια υπηρέτησε με πάθος την αντιλαϊκή πολιτική του ΠΑΣΟΚ, επιτίθεται στο ΚΚΕ και το Βουλευτή του με αφορμή σχολιασμό που έκανε ο κ. Χαραλάμπους σε συνέντευξή του σε τοπικό κανάλι. //Το link είναι του ΜΝ//

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Καλούδης ήταν μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ μέχρι τον Μάη του 2010 και υποψήφιος Βουλευτής του το 2009, συνυποψήφιος με την κ. Γκερέκου. Υποστήριξε με όλες του δυνάμεις την πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και ως εκ τούτου το μνημόνιο.

Δεν προξενεί καμιά έκπληξη στους παροικούντες της Ιερουσαλήμ η προσπάθεια του κ. Καλούδη να εμφανιστεί ως εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ στο νομό και όχι μόνο.

Ο κ. Καλούδης προσπαθεί να είναι υποψήφιος βουλευτής με κάποιο από αυτά τα κόμματα. Κοινή βάση τους είναι η πίστη τους στο ευρωμονόδρομο και μία άλλη διαχείριση του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος. Θέλουν να μας πείσουν ότι υπάρχει και «καλός καπιταλισμός» αποσπώντας την οικονομία από την πολιτική. Δικαίωμά τους. Όμως δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διαστρεβλώνουν τις θέσεις και την πρακτική του ΚΚΕ και του βουλευτή του.

Το ΚΚΕ δίνει καθημερινά τη μάχη στους χώρους δουλείας, στα ξενοδοχεία, στα σούπερ μάρκετ, μαζί με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους άνεργους, τους νέους, στις γειτονίες με στόχο την οργάνωση της πάλης τους ενάντια στα μονοπώλια και κάθε πολιτικό τους τσιράκι με στόχο το χτίσιμο μιας πλατιάς ενωτικής λαϊκής συμμαχίας που θα διεκδικεί την εξουσία απέναντι σε αυτούς που ρουφάνε τον πλούτο που παράγουν οι εργαζόμενοι.

Για αυτή την λαϊκή εξουσία παλεύει το ΚΚΕ. Μια εξουσία που κάποιοι εχθρεύονται γιατί θα τους στερήσει από τα αφεντικά τους.

Το Γρ. Τύπου της ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ
Κέρκυρα 25 Γενάρη 2012

Σχετικά

Κάλεσμα Καλούδη στην Αριστερά

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *