Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Μαΐου 2022

Δήλωση της κ. Αικ. Καββαδά για την ίδρυση του Επαγγελματικού και Εμπορικού Συλλόγου Μεγανησίου

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΝΗΣΙ» ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ Σ. ΚΑΒΒΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ.

Με αφορμή την ίδρυση του Επαγγελματικού & Εμπορικού Συλλόγου Μεγανησίου συγχαίρω για την πρωτοβουλία αυτή και εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο. Η επιτυχία όλων των συλλογικών δράσεων και των εκπροσώπων τους εξαρτάται από την ικανότητά τους να συσπειρώνουν και να εκφράζουν το σύνολο αυτών που εκπροσωπούν και σε κάθε περίπτωση κρίνονται  από τα αποτελέσματα. Ο αντίπαλος όλων μας είναι και πρέπει να είναι τα προβλήματα και από τη λύση τους θα κριθούμε όλοι.
Με αφορμή όμως φήμες που με φέρουν να κινώ παρασκηνιακά την ίδρυση του εν λόγω συλλόγου, δηλώνω ότι καμία σχέση δεν έχω καθότι δεν είμαι επαγγελματίας και έχω απόλυτη συναίσθηση του ρόλου μου ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης, που στόχο έχει να ενώσει όλες τις δυνάμεις του νησιού. Είμαι υπέρ των συλλογικών δράσεων των πολιτών και της αυτοοργάνωσής τους σε όλα τα επίπεδα με την τήρηση όλων των δημοκρατικών διαδικασιών. Η συνέχιση της φημολογίας έχει να κάνει με κοινή συκοφαντία και έχει άλλους στόχους. Οι εμπνευστές «σεναριογράφοι» λοιπόν καλά θα κάνουν να εγκαταλείψουν την πάγια αυτή τακτική τους. Εκτίθενται!

ΑΡΧΕΙΟ αναρτήσεων για τον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *