Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
4 Αυγούστου 2021

Έχετε νομικές και πολιτικές ευθύνες

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ
Δικηγόρος Α.Π. & Σ.τ.Ε.
Επικεφαλής της Επτανησιακής Αναγέννησης

ΠΡΟΣ
Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων
κ. Χρήστο Άνθη

Κοιν: 1.Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ.Σπύρου
2.Αντιπρόεδρο ΠΣΙΝ κ. Γιαννάτο
3.Γραμματέα    ΠΣΙΝ κ. Γ.Αγαλλιανό
4. ΜΜΕ

Κέρκυρα 12 Γενάρη 2012

Θέμα: Εγγραφή Θεμάτων της Παράταξής μας στην Ημερήσια Διάταξη και Επισήμανση Νομικών και Πολιτικών Ευθυνών σας για  επικείμενη ακύρωση αποφάσεων εάν συνεχίσετε να παρανομείτε και να λειτουργείτε αντιδημοκρατικά.

Κύριε Πρόεδρε
Σας υπενθυμίζω για τελευταία φορά τη διάταξη του άρθρου 8 παρ 1 εδ.β του Κανονισμού Λειτουργίας του Π.Σ.Ι.Ν.,  σύμφωνα με την οποία «Η Ημερήσια Διάταξη θα περιλαμβάνει και ένα τακτικό θέμα από κάθε παράταξη.»
Από δόλο δεν βάζετε μέχρι σήμερα θέματα που έχουμε ζητήσει να εγγραφούν και να συζητηθούν.

Συμπεριφερόμενοι με αυτόν τον παράνομο και αντιδημοκρατικό τρόπο πρώτα απόλα κάνατε κακό στον τόπο μας και μετά στους θεσμούς και τις δημοκρατικές διαδικασίες, των οποίων υποτίθεται έπρεπε να είσθε άγρυπνος φρουρός και προασπιστής αντί για καθέξιν και κατά σύστημα παραβάτης.
Σας επισημαίνουμε με δημόσιο, γραπτό και καθαρό τρόπο ότι
είναι  ΝΟΜΙΚΗ, ηθική και πολιτική σας υποχρέωση να εγγράψετε τα παρακάτω θέματα στην Ημερήσια Διάταξη του Π.Σ.Ι.Ν., να είναι σε σειρά να συζητηθούν και ακόμα και εάν για οιονδήποτε λόγο δεν προλάβουν να συζητηθούν έχετε υποχρέωση να τα εγγράφετε σε κάθε συνεδρίαση και πάντα σε υψηλότερη θέση:

Σας καλώ, ΝΑ ΕΓΓΡΑΨΕΤΕ στην Ημερήσια Διάταξη της αμέσως επόμενης συνεδρίασης του ΠΣΙΝ των παρακάτω θεμάτων:
1) Αδελφοποίηση με τις Περιφέρειες του VENETO (Βενετίας),και των Νησιωτικών Συμπλεγμάτων-Περιφερειών των ΒΑΛΕΑΡΙΔΩΝ ΝΗΣΩΝ (Μαγιόρκα, Μινόρκα,Ίμπιθα,   ), ΚΑΝΑΡΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΑΖΟΡΩΝ ΝΗΣΩΝ  και σε δεύτερη φάση με τις Νησιωτικές Περιφέρειες Κορσικής, Σαρδηνίας, Σικελίας και Μαδέρας.

2) Κήρυξη της 11ης Αυγούστου ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ και ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΆ Μας για τους Καταστρεπτικούς σεισμούς για τα νησιά μας Κεφαλλονιά, Ιθάκη, Ζάκυνθο και Λευκάδα στις 11-8-1953 και έκδοση μικρού αναμνηστικού λευκώματος.

3) Κήρυξη της 14ης Σεπτέμβρη κάθε χρόνο σε ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ και ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ για τους καταστρεπτικούς βομβαρδισμούς των Ναζιστών Γερμανών που κατέστρεψαν τις πόλεις της Κέρκυρας και του Αργοστολίου και έκδοση μικρού αναμνηστικού λευκώματος .

Τα θέματα αυτά τα έχουμε ζητήσει προ πολλού και κατά συνέπεια πρέπει να είναι υψηλά, στα πρώτα θέματα που θα συζητηθούν, λόγω χρονικής προτεραιότητας. Και ως νέα θέματα:

4) Σύσταση και Δημιουργία του ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ. ( Εισάγουμε εμείς  την έτοιμη εισήγηση
του κ.Διονυσίου Μυλωνά, αφού τον απορρίψατε εσείς)

5) Ενημέρωση για τις ενέργειες που προέβησαν μέχρι σήμερα  Περιφερειάρχης, Ανιπεριφερειάρχες και Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου για τη κτηνωδία και τον εκβιασμό του χαρατσιού μέσω της απειλής του κοψίματος του ηλεκτρικού ρεύματος από  τη ΔΕΗ.

Είναι η τελευταία προειδοποίηση για να εγγράφετε τα θέματά μας στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ  και μάλιστα από τα πρώτα, όπως επιβάλλει η Δημοκρατική Τάξη, Ο κανονισμός αλλά και το συμφέρον των Νησιών μας.
Εάν συνεχίσετε να παρανομείτε ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙΤΕ θα ακολουθήσουν οι νομικές προβλεπόμενες διαδικασίες της ακύρωσης των Συνεδριάσεων και του καταλογισμού Ποικών και Διοικητικών Ευθυνών.
Επειδή κατά κόρον, ταυτίζετε τον εαυτό σας με το Προεδρείο, το οποίο συναποτελούν οι κ.κ. Γιαννάτος και Αγαλλιανός, καλείσθε να απαντήσετε γραπτώς εάν τους ερωτάτε, εάν τους συμβουλεύεστε για την εγγραφή και τη σειρά των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, και εάν ναι, σε ποια θέματα δεχθήκατε τη γνώμη τους.

Η παραγωγή έργου της Περιφέρειας και μία καλύτερη πορεία το 2012 εξαρτάται εν πολλοίς τόσον από τη δική σας  συμπεριφορά, εργατικότητα και αντιληπτικότητα, αλλά και από αυτές του Περιφερειάρχη, των λαλίστατων Αντιπερειαρχών και ειδικότερα του διακοψία κ.Σκούρτη.

Η  σύγκριση με τη διεύθυνση των εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων από τον  Πρόεδρο αυτού κ. Γιάννη Ρίγγα  αφενός μεν για   την εγγραφή των θεμάτων που θέτει η αντιπολίτευση  στην Ημερήσια Διάταξη και αφετέρου για τη διεύθυνση της συνεδρίασης είναι αναπόφευκτη και επίκαιρη, και καλό θα ήταν να την είχατε μιμηθεί προ καιρού.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *