Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Δεκεμβρίου 2022

Παιδιά μας, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βράβευσε τις μαθήτριες Σάρκα Μπεσιάνα και Δάγλα Παναγιώτα …και μαζί τους το Μεγανήσι!

Μεταδόθηκε σήμερα ζωντανά από τη ΝΕΤ η τελετή βράβευσης των μαθητών/τριών που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Γήπεδο, τόπος ψυχαγωγίας, όχι βίας» και διακρίθηκαν.
Ανάμεσά τους και δύο μαθήτριες από το Γυμνάσιο του νησιού μας, η Σάρκα Μπεσιάνα και η Δάγλα Παναγιώτα που έκαναν περήφανους όχι μόνο τους γονείς τους και τους καθηγητές του μικρού μας Γυμνασίου, αλλά ένα ολόκληρο νησί!
Τα θερμά μας συγχαρητήρια, πρωτίστως στα παιδιά μας, που απέδειξαν περίτρανα ότι ένας μικρός τόπος με ένα μικρό σχολείο,  δεν είναι ποτέ μικρά για μεγάλες δημιουργίες.

………………………………….

Και …μια «παραφωνία», η οποία επουδενί επισκιάζει το κατόρθωμα των παιδιών μας. Ο παρουσιαστής, μόλις ανακοινώθηκε το Γυμνάσιο Μεγανησίου, έκανε ένα …μικρό λάθος, λέγοντας ότι είναι αρκετά συγκινητικό από τη στιγμή που το γυμνάσιο αυτό [του Μεγανησίου] έχει [ως σχολείο] μόνο δύο παιδιά.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Αν το είπε κανένας άλλος παρουσιαστής από το στούντιο στη τηλεόραση μάλλον δε άκουσε καλά γιατί ο παρουσιαστής στη τελετή είπε: “Από το σχολείο του Μεγανησίου, τα μοναδικά ΑΥΤΑ παιδιά” και όχι τα μοναδικά του σχολείου παιδιά. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε βλέποντας το βίντεο από το αρχείο της ΝΕΤ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *