Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Αυγούστου 2022

Ανακοίνωση επαγγελματιών Μεγανησίου

Πρόσφατα διαπιστώσαμε με κατάπληξη την δημοσίευση μιας πρόσκλησης «στα μέλη του», του φερόμενου ως «Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Μεγανησίου». Κατάπληξη διότι ως Μεγανησιώτες και ως επαγγελματίες (ορισμένοι για πολλές δεκαετίες) στο νησί, ουδέποτε λάβαμε γνώση ή πρόσκληση για τη συμμετοχή σε μια τέτοια διεργασία που μας αφορά και απ’ ότι φαίνεται έχει προχωρήσει ερήμην μας.
Οι ζυμώσεις για έναν σύλλογο επαγγελματιών στο Μεγανήσι πάνε πολύ πίσω στον χρόνο, όμως ποτέ δεν είχαν τελεσφορήσει. Σαφέστατα και θεωρούμε ότι η ύπαρξη ενός τέτοιου θεσμικού οργάνου μπορεί να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του κλάδου μας, μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη και πρόοδο του νησιού, να διευκολύνει το διάλογο με άλλους εμπλεκόμενους φορείς, να βάλει τάξη και οργάνωση στην επαγγελματική μας καθημερινότητα και να αντιμετωπίσει συλλογικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε. Βάσει αυτών θεωρούμε ότι η συγκρότηση ενός επαγγελματικού συλλόγου είναι όχι απλώς θεμιτή, αλλά και αναγκαία και σε άλλη περίπτωση θα χαιρετίζαμε την όποια πρωτοβουλία και θα συμμετείχαμε ολόψυχα.
Δυστυχώς όμως -και εκφράζουμε την λύπη και τον προβληματισμό μας γι’ αυτό- παρατηρήσαμε ότι η συμμετοχή μας δεν κρίθηκε απαραίτητη από τους εμπνευστές αυτής της πρωτοβουλίας. Γιατί άραγε; Δεν θα έπρεπε η ενημέρωση να είναι όσο πιο ευρεία γινόταν; Υπάρχουν κάποιοι λόγοι αποκλεισμού κάποιων ή όλων εξ ημών; Και αν υπάρχει κάποιου είδους επιλεκτικότητα, ποιά είναι τα κριτήρια γι’ αυτή, ποιος τα θέτει και με ποια δικαιοδοσία; Αν δεν δοθούν πειστικές απαντήσεις, έστω από την «προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή», σε όλα αυτά τα ερωτήματα, θα είμαστε υποχρεωμένοι να συμπεράνουμε ότι υπάρχει κάποια μεθόδευση ή στόχευση που μας υποτιμά σαν επαγγελματίες, είναι αντιδεοντολογική και δεν τιμά ούτε την πολυετή προσφορά μας στο νησί μας, ούτε και αυτή την ίδια την δημοκρατία.
Η δικιά μας στάση ωστόσο δεν επιθυμούμε να είναι διχαστική, αλλά ενωτική. Θεωρούμε ότι ένας σύλλογος είναι τόσο πιο ισχυρός, όσο περισσότερα μέλη έχει και όσο πιο αρμονικά συνεργάζονται αυτά μεταξύ τους. Εκτιμούμε ότι η όλη προσπάθεια θα πρέπει να εδράζεται στη συλλογικότητα και όχι στους διαχωρισμούς ή στην μυστικοπάθεια. Πιστεύουμε ότι οι διαδικασίες δημιουργίας και λειτουργίας ενός επαγγελματικού συλλόγου στο Μεγανήσι θα πρέπει να γίνουν με σεβασμό και σύμπτυξη των απόψεων όλων των επαγγελματιών και με καθαρές δημόσιες και δημοκρατικές διεργασίες.
Ειδάλλως, αυτό που θα δημιουργηθεί θα είναι ένα κακέκτυπο συλλόγου και, αφού θα αντιπροσωπεύει μόνο ένα κομμάτι του συνόλου των ενδιαφερομένων, μοιραία δεν θα μπορεί να εκπροσωπεί τους επαγγελματίες του νησιού στο σύνολό τους, παρά μόνο τους εμπνευστές του.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
– ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΙΑΚΟΔΗΜΗΤΡΗΣ
– ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ
-ΑΝΤΖΟΥΛΕΤΑ ΚΟΝΙΔΑΡΗ
-ΝΙΚΟΣ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ
-ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΗ
-ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ
-ΗΛΙΑΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ
-ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ
-ΕΛΕΝΗ ΜΕΛΟΥ
-ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ
-ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ
-ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΛΜΟΥ
-ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΑΛΜΟΣ
-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΙΑΚΟΔΗΜΗΤΡΗΣ
-ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ
-ΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΙΤΗΣ
-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΜΠΗ
-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ
-ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΝΤΖΑΡΗ
-ΦΩΤΗΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ
-ΑΝΘΗ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ
-ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ
-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ (ΝΑΤΣΕΛΙΑΣ)

Σχετικά

Επίσημη πρώτη για τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Μεγανησίου

Προς αρχαιρεσίες ο Σύλλογος Επαγγελματιών Μεγανησίου

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Aνακοίνωση-καταγγελία του Ε.Κ.Βόνιτσας-Λευκάδας

Γ. ΜΕΣΣΗΝΗ 7                                                                          ΤΗΛ. 2645022466                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Αρ. Πρ.                                                                               Λευκάδα   18 -10 -2011                        Εγκριτική απόφαση Πρωτοδικείου 36/1944 Αρ. εγγρ. Ειδ. […]

12 Σχόλια

 1. Αγαπητοί συνάδελφοι, δεν σας αποκλείει κανείς αλλά ούτε σας εμποδίζει κανείς να γίνετε μέλη του συλλόγου, εφόσον πληρείτε τις προϋποθέσεις.
  Κάποιοι κάνανε όλη την δουλειά και αντί να τους επικροτείτε βγήκατε να τους προβοκάρετε; Ωραίο “ευχαριστώ”!
  Οι σύλλογοι κάπως έτσι ξεκινάνε. Έτσι έγινε και ο “Μέντης”. Οι διαδικασίες μόλις άρχισαν και θα κριθούν όλα στην πορεία.
  Από Δευτέρα κιόλας εγγράφονται όσοι επιθυμούν κι ενδιαφέρονται και συνεχίζουμε.
  Προσωπικά, ελπίζω να επικρατήσει σύνεση και να μην συνεχιστεί μια άνευ λόγου αντιπαράθεση. Άλλωστε τα προβλήματα των επαγγελματιών είναι κοινά.

 2. Προεκλογικά λέγατε εμείς και οι άλλοι οτι ελεγαν η παράταξη της κυριας Καββαδας τωρα κάνετε το ιδιο .Η τωρα δεν πιραζει βολευει.Το νησι αυτο εχει κατάρα μεγάλη να μην δει ποτε σωστή μερα αν πραγματικα πιστεύετε οτι μπορει αυτος ο σύλλογος να παει μπροστα μπειτε στον συλλογο και αφήστε τις ανακοίνωσης .Ανακοινωσης σε ποιους???Στους χωριανους στους συγγενής??? Σε αυτους που αυριο θα πατε στο καρναβαλι μαζι???Τι γινετε σε αυτο το νησι τελικα???Το μονο που θα καταφέρετε ειναι τα παιδιά σας να τα κάνετε εχθρούς με τα αλλά παιδιά να μισούν τα μεν τα δε .Οταν σε ενα οικογενειακό τραπεζι καθημερινά κουβεντιάζονται τετοια θεματα το μονο που θα κανει το παιδι σας ειναι να βγαλει απεναντι στα αλλα παιδακια των απεναντοι μισος και εχθρα .Δυστυχως το νησι εχει απλους μπακάληδες και οχι επαγγελματίες σκέφτονται οπως τον μπακάλη στο καφε της Χαρας.

 3. 23-1=22 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΊ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕ ΕΝΟΙΚΊΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ .ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ??? ΑΝ ΝΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 23-23=0 ΚΥΡΙΟΙ .ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ .ΤΟ ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΝΗΣΙ .

 4. μου λετε κατι αυτοι που εχουν βαλει την υπογραφη τους που ειναι 30 χρονια μαγαζατορες και εχουν τοση μεγαλη πιρα γιατι δεν εκαναν τον συλλλογο τοσα χρονια???Το μονο που καταφερατε ειναι σημερα ενα Μεγανησι να γελαει μαζι σας με τις αστειες ανακοινωσης σας .Κριμα που ειστε και 50 χρονων ο καθενας .Ας βγει ενας απο εσας τους 23 να απαντηση γιατι δεν κανατε τοσα χρονια συλλογο που ειστε και παλιες καραβανες.Απλα επειδη ειστε ατομα κλεινετε προς τσατσαρι μερια και δυσκολα θα μπορουσατε να μπειτε μπροστα και να πατε κοντρα στο Δημο τα κανετε ολα αυτα να μην λεμε πολλα ειπαμε καταφερατε ακομα και ατομα που δεν εχουν να κανουν με το επαγγελμα σας να σας δουλευουν ψιλο γαζι .Το κακο ειναι οτι απο τους 23 οι μισοι δεν εχουν ιδεα οτι εχει μπει η υπογραφη τους και διασειρετε τον κοσμο 5-6 .Το Μεγανησι παει μπροστα αλλα οχι με εσας γιατι εχετε μαθει με τον παλιο τροπο εσεις που πλεον δεν μετραει .

 5. Είμαι απ τα ιδρυτικά μέλη ενός προσφάτως δημιουργηθέντος εμπορικού και επαγγελματικού συλλόγου που διοικείτε από προσωρινή διοίκηση και οδεύει προς εκλογές την Κυριακή.Ο σύλλογος συζητιέται χρόνια στο Μεγανήσι και πήρε σάρκα και οστά χάριν μιας ομάδας ανθρώπων χάριν της αποφασιστικότητας που υπέδειξαν και μπράβο τους, όπως άλοστε συμβαίνει με την δημιουργία οποιουδήποτε συλλόγου.Η ομάδα αυτή δεν διατηρεί «ομφάλιους λώρους» με κανένα κέντρο εξουσίας και από Δευτέρα αφού εκλέξει το προεδρείο(όπως ορίζει το καταστατικό)προχωράει σε νέες εγγραφές και νέα γενική συνέλευση με την καινούργια απαρτία.
  Ο σύλλογος επαγγελματιών περασμένος νομίμως από πρωτοδικείο κι όχι φερόμενος ενόχλησε τον «ενορχηστρωτή» και συγγραφέα της ανακοίνωσης, οπαδό του «κατεστημμένου» στο Μεγανήσι διότι- συνεχίζοντας τον «ολισθηρό» του δρόμο ,συνεπής άλλοστε εδώ και καιρό,-πίστευε ότι δεν μπορεί το Μεγανήσι να προχωρήσει σε τίποτε χωρίς αυτόν.Η συνέχεια θα τον καταπλήξει…
  Καλώ όλους τους συναδέλφους ν αγκαλιάσουν αυτό το σύλλογο , να κλείσουν τ αυτιά τους στις ΄»Σειρήνες της εξουσίας» και να δημιουργήσουν το πρώτο πραγματικά δημοκρατικά θεσμικό όργανο στο Μεγανήσι.

 6. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ .ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΛΑ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ .ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ ΧΛΕΥΆΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΎΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ .ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ .ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΊΣΚΕΤΕ ΕΜΠΌΔΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ .ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ

 7. ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ?ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ .ΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ?ΕΔΩ ΚΑΙ 6-7 ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΛΑΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΚΛΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ???ΜΟΝΟ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΙΣΗ !ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ .ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ 23 ΑΤΟΜΑ ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΑΤΖΑΜΙΔΕΣ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ .

  1. Απ οτι φαινεται δεν εχεις καμια ιδεα απο Συλλογους και τυπικές διαδικασιες, Προσυμβουλιων και ιεραρχια καταστασεων-κινήσεων φιλε μου.!
   Διαβασα τ καταστατικο και ειναι απλα για γέλια.! Απο που κι ως που ορίζουν ΚΑΠΟΙΟΙ ορους και προϋποθέσεις χωρις καν να εχουν ενημερωθεί οι περισσότεροι;; Απο ποτε 21 απο τους 50 τουλαχιστον επαγγελματίες “Αποφασισομεν και διατασομεν” και κοβουν το δικαιωμα καθε ενος να ψηφίσει. Μεσα στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (αν ξερετε για ποιο πραγμα μιλαω βεβαια) αναφέρετε και το δικαιωμα ΨΗΦΟΥ και Εκλογης..Καλως η κακως αυτος ειναι ο μονος τροπος π υπολογίζεται πλεον η αποψη καποιου..! Οχι με τα λογια ..τα λογια ειναι λογια.
   Μην μπερδεύετε τον ορο “σύλλογος” με αυτον της “επιχείρησης”
   Εκει μπαινουν νεα μελη και παίρνουν Προαγωγές και περαιτέρω δικαιωματα (οπως αυτο της ψηφου στο “συλλογο” σας μετα απο 3 χρονια βάσει αυτων που αναγράφονται στο Καταστατικό) .Μενω μονο σ αυτι το κομματι γιατι απλα δε ξερω αν υπαρχει λογος ν εμβαθύνω!

   Υ.Γ. Κανεις δεν προβοκάρει ή σαμποτάρει την εν λογω κίνηση.! Μπραβο σας που το κανατε,αλλα καντε το σωστα!

   1. @ O Eσύ
    Καλά ρε φίλε δεν σε ενοχλεί το πόσο δημοκρατικά λειτουργεί ο δήμος σου και σε ενοχλεί το καταστατικό ενός νεοδημιουργηθέντος συλλόγου; Στο κάτω-κάτω δεν σε υποχρεώνει κανείς να γίνεις μέλος ενώ από την άλλη πλευρά δημότης αυτού του δήμου υποχρεωτικά είσαι!

    1. Δημότης φυσικα και ειμαι! Δημοτης σε εναν Δημο που δεν δημιούργησαν καποιοι για τα δικα τους και ΜΟΝΟ συμφεροντα και τους ιδιους και καλεσαν κατόπιν εορτής και τους υπόλοιπους-κατι που στη προκειμένη περίπτωση συμβαίνει! Δημοτης σε κατι που προυπαρχει χρονια και χρονια ολοκληρα και δυστυχως δεν μπορω να αλλαξω…εκει συμβιβάζομαι.! Οταν ομως καλουμε να συμμετάσχω σε κατι νεο το οποιο εχει να κανει με εμενα και αλλους συναδελφους φυσικα και θα απαιτήσω σεβασμο και δικαίωμα ΕΞ ΑΡΧΗΣ στο “λογο”-ψηφο!
     Και στ κατω κατω φιλε μου αφου τ θέτεις ετσι ,κανεις δε μου εβαλε οριο χρόνων ωστε ν μπορω να ψηφίσω..!! Κατι που προανέφερα για τον “σύλλογο”!Εδω μπορω να επηρεάσω το αποτελεσμα μιας κινησης-πραξης που με βρίσκει αντιθετο.
     Και για να σε προλαβω περι συμφερόντων Δημου-Συλλογου,ναι…ισως εκει παιζονται περισσοτερα…αλλα ειναι αναπόφευκτο.

 8. Αγαπητοί συμπατριώτες, παραβιάζετε άγραφους κανόνες, αφού -είπαμε- ένας-ένας, όχι πολλοί μαζί, κινδυνεύετε με διαγραφή.
  Χαιρετίζω, όπως όλες τις συλλογικές προσπάθειες, και αυτή, ασχέτως αν αποδεικνύουν ότι, τις θετικές πρωτοβουλίες στην κοινωνία του Μεγανησίου τις παίρνουν άλλοι κι όχι αυτοί που το μόνο που ξέρουν είναι να χτίζουν την εικόνα, ότι είναι οι μοναδικοί που μπορούν να κάνουν τέτοιες κινήσεις και που στο τέλος διαψεύδονται από την πραγματικότητα.

 9. ΕΓΩ ΕΧΩ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΝΑ ΜΠΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΥΠΑΛΗΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ .ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *