Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Μαρτίου 2024

Διαπίστωση-αναφορά από δύο εκπαιδευτές της ΦΕΛ

(Δευτέρα 9 Ιανουαρίου – Ώρα 11:00 πμ Το παρόν κείμενο δεν αποτελεί καταγγελία)
 
Θα θέλαμε να μας ενημερώσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Λευκάδας το λόγο για τον οποίο δεν πραγματοποιήθηκε η 1η γενική συνέλευση χθες Κυριακή 8Ιανουαρίου 2012. Σύμφωνα με την ανακοίνωση το Σωματείο καλούσε σε τακτική γενική συνέλευση «ΚΥΡΙΑΚΗ8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 Αίθουσα Φιλαρμονικής ώρα 10:30 π.μ. Σε περίπτωση μη απαρτίας η δεύτερη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο και ώρα την ΚΥΡΙΑΚΗ15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012».
Αποφασίσαμε να παραβρεθούμε και εμείς ως παλιά μέλη και μουσικοί της Φιλαρμονικής Λευκάδας, αλλά διαπιστώσαμε ότι η είσοδος της Φιλαρμονικής υπήρξε κλειστή. Το καταστατικό σε όλα τα σωματεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα προβλέπει 1η γενική συνέλευση και σε περίπτωση μη απαρτίας 2η γενική συνέλευση. Η περίπτωση μη απαρτίας πότε κρίθηκε ότι δεν υπήρξε και έκλεισε το κατάστημα της ΦΕΛ; Δεν θα έπρεπε να είναι ανοιχτό το κτήριο της ΦΕΛ ανεξάρτητα εάν πραγματοποιηθεί ή όχι 1η γενική συνέλευση για ένα εύλογο χρονικό διάστημα και τουλάχιστον την προβλεπόμενη ώρα10:30 το πρωί της Κυριακής 8 Ιανουαρίου 2012; Επιθυμούμε να υπάρξει απάντηση για την εικόνα που αντικρίσαμε από τους αρμοδίους της ΦΕΛ.
Επίσης θα θέλαμε να καταθέσουμε την συναισθηματική λύπη και αίσθημα ντροπής από την εικόνα που αντικρίσαμε στον εξωτερικό χώρο του κτηρίου μας με μπύρες και τσιγάρα στη κεντρική είσοδο του κτηρίου της ΦΕΛ. Πιστεύουμε ότι σ’ ένα ιστορικό σωματείο και από τα πρώτα πολιτιστικά σε όλη την Ελλάδα δεν αρμόζει η συγκεκριμένη εικόνα.
 
 
Με τα τιμής,
Βασίλειος Κούρτης, πρώην μουσικός – εκπαιδευτής της ΦΕΛ.
Άγγελος Ροντογιάννης, πρώην μουσικός – εκπαιδευτής της ΦΕΛ.
0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights