Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Ιουλίου 2022

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Λευκάδας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Ο Εμπορικος Συλλογος Λευκαδας σας ενημερωνη για την δυνατοτητα διενεργειας 10ημερου προσφορων πριν την εναρξη των χειμερινων εκπτωσεων.

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το Ν.3769/2009 ΦΕΚ 105-τευχος Α ,δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να διενεργήσουν ένα δεκαήμερο προσφορών μέχρι και την επίσημη έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων που είναι από 15 Ιανουαρίου 2012- 29 Φεβρουαρίου 2012. Ο Υπεύθυνος κάθε εμπορικού καταστήματος, οφείλει να ανακοινώνει στον εμπορικό σύλλογο Λευκάδος τις προσφορές που προτίθεται να κάνει τουλάχιστον μια (1) μέρα πριν από την έναρξη τους.

Αν οι προσφορές είναι ανακριβείς ή παραπλανητικές ως προς το ποσοστό μείωσης των τιμών των προσφερομένων ειδών ή ως προς την ποσότητα οποιασδήποτε μορφής απόκρυψη ή παραπλάνηση, επιβάλλονται ποινικές κυρώσεις και πρόστιμο 500 μέχρι 50.000 Ευρώ.

Η επιχείρηση μπορεί να κάνει προσφορές στο σύνολο των 30 ημερών, για 3 δεκαήμερα, προσφέροντας εάν το επιθυμεί το 30% των ειδών της κάθε φορά. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι, πρόκειται για κανονικές και όχι <<ειδικές>> προσφορές, άρα πρέπει να τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες νομικές διατυπώσεις (αναγγελία των προσφερόμενων ειδών στον εμπορικό σύλλογο Λευκάδος, απαγόρευση διάθεσης άνω του 50% των ειδών της επιχείρησης, απαγόρευση νέων προσφορών για τα αυτά είδη προ της παρέλευσης 2 μηνών κ.λπ. )

 

Το Δ.Σ.                                                                                                      Λευκαδα:04-01-2012

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *