Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Δεκεμβρίου 2022

Σύσκεψη για τη μεταφορά των μαθητών τη νέα χρονιά

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό τον υφυπουργό Εσωτερικών Π. Κουκουλόπουλο, για να αρθούν οι αντιρρήσεις των μεταφορέων και τα προβλήματα που έχουν προκύψει για τις διαγωνιστικές διαδικασίες των δήμων σε ό,τι αφορά τη μεταφορά των μαθητών τη νέα χρονιά.

Η σύσκεψη έγινε στο υπουργείο Εσωτερικών με τη συμμετοχή του προεδρείου της ΚΕΔΕ και των προέδρων των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης περιέγραψαν τις δυσκολίες και τα προβλήματα που έχουν προκύψει κατά τη διενέργεια των διαγωνισμών, υπογραμμίζοντας πως είναι ορατός ο κίνδυνος να μπλοκάρει η μεταφορά των μαθητών από τις 8 Ιανουαρίου, δεδομένου ότι πολλοί από τους μέχρι τώρα διαγωνισμούς έχουν κηρυχθεί άγονοι.

Ο κ. Κουκουλόπουλος ανακοίνωσε πρώτον, ότι το αργότερο εντός του επόμενου διμήνου θα καταβληθεί στους μεταφορείς το σύνολο των οφειλών για το 2011 από το πρόγραμμα μεταφοράς μαθητών καθώς επίσης και των οφειλών του κράτους για το πρόγραμμα «ΣΥΝ- ΚΟΙΝΩΝΙΑ».

ΠΗΓΗ : ota.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ηθικώς “ανήθικα” και άλλα

Όταν οι ηγέτες ενεργούν, οι λαοί παθαίνουν. Όταν οι λαοί ενεργούν, οι ηγέτες δημιουργούν. (συμμετοχική δημοκρατία) (Περικλής 11-1-2010). Ενεργός λαός, […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *