Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Απριλίου 2024

Ο πετυχημένος Μεγανησιώτης κόουτς Αλέκος Δάγλας με τον Πρωτέα σάστισε τον Αθηναϊκό

Ο Αθηναϊκός κατάφερε τελικά να πάρει την νίκη με μόλις 3 πόντους διαφορά (61-64) – 

Τα συγχαρητήριά μας στον Αλέκο το Δάγλα, που πραγματικά έδωσε τον καλύτερό του  εαυτό όλο το διάστημα που έχει αναλάβει την ομάδα του Πρωτέα, πολύ δε περισσότερο και σε αυτό το παιχνίδι. Μια ομάδα, που όπως αναφέρει στη δήλωσή του, “παλεύει να σωθεί, κοίταξε στα ίσα μία πολύ μεγάλη ομάδα”.

Ντέιβις: «Τρελό φινάλε!»

Η Λατόγια Ντέιβις του Αθηναϊκού ανέφερε με τη σειρά της: «Συγχαρητήρια στον Πρωτέα που έπαιξε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, είχαμε μια ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο και ευχαριστήθηκαν όλοι το ματς. Το φινάλε ήταν τρελό αλλά όπως είπε και ο κόουτς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι ως το φινάλε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.
Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους για τη νίκη, μας κράτησε το ομαδικό πνεύμα στο τέλος».

Δάγλας: «Με εξέπληξαν οι παίκτριες μου!»

«Συγχαρητήρια στον Αθηναϊκό για την κατάκτηση του Κυπέλλου και στον προπονητή του. Του εύχομαι πάντα επιτυχίες και η ομάδα του μας έχει κάνει υπερήφανους στην Ευρώπη. Το στοίχημα για εμάς ήταν να είμαστε ανταγωνιστικοί. Οι άλλες ομάδες έμπαιναν με ηττοπάθεια απέναντι στον Αθηναϊκό, αλλά οι παίκτριες μου προσπάθησαν πολύ σήμερα και με εξέπληξαν με την απόδοσή τους. Παλεύουμε να σωθούμε και κοιτάξαμε στα μάτια την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μια από τις καλύτερες της Ευρώπης. Παίξαμε λίγο εξτρίμ μπάσκετ με σύνθετες άμυνες και μας βγήκε. Γιγαντωθήκαμε από αυτό, βάλαμε μεγάλα σουτ, πήγε το ματς στο σουτ αλλά έτσι είναι αυτά. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά, που έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ και εκπλήσσομαι με αυτό που βλέπω. Παίζουμε όλο και καλύτερα, είμαι περήφανος για την ομάδα μου, έχουμε υποδομές και πρέπει να διαχειριστούμε την επιτυχία αυτή με ηρεμία».».

Περιγραφή του αγώνα

Πρωτέας Βούλας και Αθηναϊκός μπήκαν δυνατά στον αγώνα, με… Συνέχεια στο onsports.gr

ΠΗΓΗ : ONSPORTS.GR,GAZZETTA.GR

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights