Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στο Δήμο ενόψει του Φθινοπώρου

Αλλαγές στο διοικητικό σχήμα της πλειοψηφίας. Σύμφωνα μεπληροφορίες  κι έρευνα του  Μeganisi Νews o “από μηχανής θεός” κι έμπιστος  άνθρωπος-δεξί  χέρι- του δημάρχου κ.  Π. Κονιδάρης  παραιτείται από Πρόεδρος του  Δημοτικού Συμβουλίου κι αναλαμβάνει  χρέη Αντιδημάρχου  στη θέση του φίλου και  “συντρόφου” του  που και με την υπογραφή του απέλυσε, τον κ. Θ. Κονιδάρη, για τον  οποίο είναι ζήτημα χρόνου  η ανεξαρτητοποίησή του.

Τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου αναλαμβάνει σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δημ. σύμβουλος θηλυκού γένους . Έτσι  αποκαθίσταται  η ενότητα της πλειοψηφίας που ελέγχει τον Δήμο.

Πληροφορίες επίσης θέλουν άλλο σύμβουλο της πλειοψηφίας να παραιτείται, προφασιζόμενος  “οικογενειακούς λόγους” και την θέση του να καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών, άμεσα ελεγχόμενος από τον Δήμαρχο.

Η δική μου άποψη είναι ότι όλα έχουν να κάνουν με το επιχειρησιακό πρόγραμμα του δήμου και την “τυφλή  υποταγή” της δημοτικής αρχής στις επιταγές του μνημονίου και της κυβέρνησης, με το ΣΧΟΑΠ, τον  ΣΜΑ και τον βιολογικό, αλλά  και την ΕΥΔΑΠ.

Προσπαθήσαμε να εκμαιεύσουμε κάτι  σε τηλεφωνική επικοινωνία από τον  τέως αντιδήμαρχο, για την ανεξαρτητοποίηση του και τις πληροφορίες μας για τις εξελίξεις στην ιεραρχία της διοίκησης του δήμου, αλλά πήραμε την εξής απάντηση: «Οψόμεθα»!

Κατόπιν αυτού μας έκλεισε το τηλέφωνο επικαλούμενος  φόρτο εργασίας!!!!

Εμείς λέμε ότι αναμένουμε «θερμό φθινόπωρο».

by  Γιώργος  Γαβρίλης

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

  1. Ο κύριος Γαβρίλης γνωρίζει (μεταξύ άλλων ωραίων) ότι “παραιτούμαι από πρόεδρος του ΔΣ και αναλαμβάνω χρέη αντιδημάρχου” χωρίς να το γνωρίζω εγώ ο ίδιος;!Μωρέ μπράβο!

    Μήπως ο κος Γαβρίλης γνωρίζει και την επόμενη κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ; Του υπόσχομαι να τα μοιραστούμε.

    1. O κος Γαβρίλης κ.Κονιδάρη δυστυχώς δεν γνωρίζει τους αριθμούς του JOKER, ούτε και στοιχηματίζει γιατί είναι επαρκώς ικανοποιημένος με αυτά που έχει!Αν θέλετε να σας πω για την τύχη την δική σας και του δημάρχου την επόμενη μέρα,πολύ ευχαρίστως με “απόλυτη” ακρίβεια να το προβλέψω!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights