Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
22 Οκτωβρίου 2020

“Παραμάγαζα” έδιναν πλαστές βεβαιώσεις για ανάπηρους και διορισμούς

Παραμάγαζα που έδιναν μαϊμού βεβαιώσεις για μόρια που εξασφάλιζαν μια θέση στο δημόσιο ή μια… θέση σε αναπηρικό (λέμε τώρα) καροτσάκι για να εξασφαλίσει κάποιος το επίδομα είχαν στήσει υπεράνω πάσης υποψίας γιατροί σε μεγάλα νοσοκομεία. Φυσικά η δουλειά γινόταν με το αζημίωτο.

Πάνω από 100 άτομα απ’ την Ελευσίνα (εκεί φαίνεται είχαν μάθει το… κόλπο) βρέθηκαν με διαφόρων ειδών αναπηρίες, από προβλήματα στη μέση μέχρι… ψυχολογικά.
Οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης έτριβαν τα μάτια τους με τα χαρτιά που έβλεπαν. Οι κύριοι που έβαζαν τις υπογραφές τους είχαν… ξεφύγει.
Είχαν γίνει τόσο ασύδοτοι που δεν έπαιρναν ούτε τις στοιχειώδεις προφυλάξεις.
Καρδιολόγοι έδιναν βεβαιώσεις για … ψυχολογικά ή ορθοπεδικά προβλήματα, άλλοι δεν εξέταζαν καν τους ασθενείς και άλλοι έβγαζαν… πόρισμα με μια μόνο εξέταση στα εξωτερικά ιατρεία.

Όπως δημοσιεύει “Το Βήμα”:
“Τα 60 ιατρικά πιστοποιητικά εκδόθηκαν από τα τέσσερα εξωτερικά ιατρεία του ΓΝ (σ.σ. ένα από τα μεγαλύτερα στην Αθήνα). Κανένας από τους 60 ασθενείς που έλαβε πιστοποιητικό εξέτασης από τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία δεν είχε κλείσει ραντεβού εξέτασης.

Α΄Εξωτερικό Ιατρείο Πνευμολογικής Κλινικής: 30 ιατρικά πιστοποποιητικά υπογεγραμμένα από τον ιατρό Κ. Τ. Αναφέρονται παθήσεις διάφορες της ειδικότητάς του ιατρού όπως για παράδειγμνα αυχενικό σύνδρομο, κατάθλιψη, οσφυαλγία, χρόνια κατάθλιψη. Κανέας από τους ασθενείς δεν είχε καρτέλα».

Περίπτωση δεύτερη: «Εξωτερικό ιατρείο Α΄Καρδιολογικής Κλινικής: 24 ιατρικά πιστοποιητικά υπογεγραμμένα από τον ιατρό Β.Κ. Αναφέρονται και παθήσεις διάφορες της ειδικότητάς του ιατρού καρδιολόγου όπως για παράδειγμα σπονδυλοαθροπάθεια, κατάθλιψη, εκφυλισιτκή σπονδυλοαρθροπάθεια, χρόνια κατάθλιψη, χρόνια γαστρίτιδα».

Επίσης εξεδόθηκαν πέντε ιατρικά πιστοποιητικά για κατάθλιψη από… Καρδιοχειρουργική Κλινική (του ίδιου νοσοκομείου).

Περίπτωση τρίτη: «εξωτερικό ιατρείο Πνευμολογικής Κλινικής (σ.σ. του δεύτερου μεγάλου νοσοκομείου): 13 ιατρικά πιστοποιητικά υπογεγραμμένα από ιατρό Δ.Σ. Όλοι εξετάσθηκαν μία φορά την ημέρα που έλαβαν το πιστοποιητικό. Αναφέρονται παθήσεις διάφορες της ειδικότητας του ιατρού, όπως καταθλιπτική συνδρομή εμφανής, εκδηλώσεις ψυχωσικού τύπου συχνές, αυχενικό σύνδρομο κτλ”

πηγη:newsit.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Παιδιά ενός κατώτερου θεού…

Οι μανάδες τους τα κρατούν αγκαλιά ευελπιστώντας στην εορταστική ευσπλαχνία των περαστικών. Δεν είναι τυχαίο ότι τις προηγούμενες ημέρες αξιωματικοί […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *