Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Μαΐου 2022

Δελτίο τύπου Επτανησιακής Αναγέννησης

Επίσκεψη σήμερα και δήλωση του Γιώργου Καλούδη, επικεφαλής της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ στις επικίνδυνες εργατικές κατοικίες

14 Γενάρη 2011

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο επικεφαλής της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, δικηγόρος ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου οικιστών Κουλίνας Τάσο Κολλάγγη, στις 23 πολυκατοικίες στις Κουλίνες.

Εκεί έκανε την εξής δήλωση:

«Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει: 23 εργατικές πολυκατοικίες με 900 εργαζόμενους  να ζούν σε αυτές μαζί με τις οικογένειές τους έχουν κηρυχθεί από τη καθύλη αρμόδια Πολεοδομική Υπηρεσία ως επικίνδυνες και κατεδαφιστέες και οι αρμόδιοι υπουργοί αλλά και οι βουλευτές Κέρκυρας έχουν δείξει αδιαφορία. Υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή 900 εργαζομένων, 900 ανθρώπων.

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Συγχαίρω τον κ. Κύριο Κολλάγγη για το ψυχικό σθένος του να αγωνίζεται χωρίς ανταπόκριση τόσα χρόνια. Το έγκλημα είναι διαρκές, όπως κρίθηκε και για τη RIKOMEX. Θα θέσω το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, θα στείλω επιστολή στους αρμόδιους υπουργούς και θα αγωνιστούμε για να προστατεύσουμε τη ζωή 900 συμπολιτών μας.»

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Οικιστών Κουλίνας Τάσος Κολλάγγης δήλωσε:

«Ευχαριστούμε τον κ. Γιώργο Καλούδη για την επίσκεψή του και το ενδιαφέρον του. Μόνον τρείς άνθρωποι έχουν ενδιαφερθεί στη Κέρκυρα για το πρόβλημά μας: Ο κ. Γιώργος Καλούδης, η κυρία Σοφία Λίβερη και ο κύριος Γιάννης Κούρκουλος. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημά μας.»

Επικοινωνία:

e-mail: gkaludis@otenet.gr

site: www.giorgoskaloudis.com

fax:   26610 48517

τηλ:  26610 37623,37627

6944 624 839

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *