Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Νοεμβρίου 2019

Αλίευσαν άγνωστο ψάρι στην Λευκάδα

Πριν λίγες μέρες στην Λευκάδα αλιεύτηκε το ψάρι της φωτογραφίας.Κανένας όμως δεν γνώριζε την ταυτότητά του.

Λογικά κι αυτό ζει σε πολύ μεγάλο βάθος και για άγνωστους λόγους μας επισκέφτηκε!!
Όποιος γνωρίζει την ονομασία του ας μας ενημερώσει!!

Πηγή:http://ypovrixio-kinigi.blogspot.com/

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Γίναμε τουρκικός περίγελος : Τους Έλληνες που θα τρώνε ληγμένα ειρωνεύονται οι τουρκικές εφημερίδες – “Η Ελλάδα ξεπέρασε την ημερομηνία λήξης της”

Σχόλιο ΜΝ :  Που μας  κατάντησαν οι σωτήρες της  Ελλάδας ! Με άκρως ειρωνικά σχόλια αντιμετώπισαν τα τουρκικά πρωτοσέλιδα την […]

5 Σχόλια

    1. Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας εκτός Λευκάδας κι επιστρέφοντας στα τοπικά μέσα (νομίζω την έβαλε κι ο Κολυβάς) δεν επιβεβαιώθηκε από κάποιον που το είδε.Το ότι εμφανίζονται όλο και πιο συχνά παράξενα ψάρια, δεν ξέρω άν διάβασες και για το θράψαλο 12 κιλών, σημαίνει ότι και με την φύση κάτι γίνεται.Πάντως ούτε και ντόπιος ψαράς έχει δει κάτι παρόμοιο.

  1. έχω πιάσει πολλές φορές τέτοιο ψάρι.ξέρω ένα σημάδι ανοιχτά στο μικρό νησόπουλο και άλλο ένα στο νησί της Σπάρτης.πλάκα κάνω. Όντως βάτος είναι που είναι πολύ σπάνιο αλλά όχι της αβύσσου.

    Τέλος, όπως είναι γνωστό πιο πολύ έχει εξερευνηθεί το φεγγάρι παρά η θάλασσα.

    1. Συνονόματε όλο λόγια είσαι.Ψαράς στο παρατσούκλι, αγκίστρι στο λογότυπο, ψάρια όμως… δεν έχουμε δει στη δημοσιότητα.Εκτός εάν σε μάθανε οι ψαράδες του νησιού που όταν τους ρωτάς όλο τίποτε δεν έχουν πιάσει και χουνε γεμάτους τους καταψύκτες συναγρίδες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *