Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
22 Οκτωβρίου 2021

Η Λαϊκή Επιτροπή για τα χαράτσια – Οδηγίες

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Μετά από πρόσκληση του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 16 Νοέμβρη, σύσκεψη με θέμα την συλλογική αντιμετώπιση των ληστρικών χαρατσιών και ιδιαίτερα αυτού της ιδιοκατοίκησης μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, μέσα στα πλαίσια της γενικότερης οικονομικής αφαίμαξης των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων.

Τόσο από την εισηγητική ομιλία του Εργατικού Κέντρου όσο και από τις παρεμβάσεις των παρισταμένων, τονίστηκε ότι   το συγκεκριμένο χαράτσι είναι ακόμη πιο απαράδεκτο, εκτρωματικό και αντιλαϊκό γιατί συνδέει την πληρωμή του με τη διακοπή ηλεκτροδότησης. Με τον τρόπο αυτό θέλουν να εκβιάσουν πολλά λαϊκά νοικοκυριά, ανεξάρτητα από την πλήρη διαφωνία τους και την αγανάκτηση τους, να δανειστούν ή να κόψουν από αλλού για να το πληρώσουν, γιατί δεν μπορούν να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό. χωρίς θέρμανση, με τραγικές συνέπειες. Γι’ αυτό πρέπει να πάρουν οργανωμένη απάντηση.

Το κυριότερο που πρέπει να γίνει είναι να αναπτυχθεί, το ταχύτερο δυνατό, ένα ταξικά προσανατολισμένο κίνημα που θα συσπειρώσει από τα τώρα την εργατική τάξη και το λαϊκό κόσμο στην κατεύθυνση να μην εφαρμοστούν τελικά οι αντιλαϊκές ρυθμίσεις και οι διακοπές ρεύματος.

Παράλληλα τονίστηκε η ανάγκη να αναπτυχθεί κίνημα αλληλεγγύης στους συμπολίτες μας που δεινοπαθούν και πεινάνε μη έχοντας τα στοιχειώδη.

Σαν πρώτο βήμα οργάνωσης του αγώνα είναι η δημιουργία και ανάπτυξη παντού, σε κάθε πολυκατοικία, σε κάθε γειτονιά της Λευκάδας, σε κάθε χωριό  ενός μαζικού λαϊκού κινήματος από εργαζόμενους, επαγγελματίες άνεργους και συνταξιούχους ,  με στόχο να δημιουργηθεί ένα πέπλο προστασίας, αλληλεγγύης και αντίστασης σε όλη την Λευκάδα, ενάντια στα βάρβαρα μέτρα.

Οι επιτροπές αυτές θα προχωρήσουν σε συγκεκριμένες πρακτικές ενέργειες, στην κατεύθυνση απομόνωσης του χαρατσιού από τον υπόλοιπο λογαριασμό της ΔΕΗ και άρνησης πληρωμής του:

Άμεσης προτεραιότητας ζήτημα είναι η παρεμπόδιση της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος σε οικογένειες που δεν έχουν ούτε ένα ευρώ για να πληρώσουν ούτε το χαράτσι ούτε το ρεύμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να υπάρξει άμεση κινητοποίηση ώστε να μη διακόψουν το ρεύμα. Επίσης, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης αιτήσεων για ασφαλιστικά μέτρα στο Ειρηνοδικείο, με τις οποίες θα ζητείται από τον ειρηνοδίκη με προσωρινή διαταγή να απαγορεύσει στη ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα. Εχει μεγάλη σημασία και αυτή η διαδικασία να γίνει μαζικά, ώστε να έχει αποτελέσματα.

Και σε αυτή την περίπτωση, τα σωματεία, τα συνδικάτα, οι Λαϊκές Επιτροπές, μαζικοί φορείς μπορούν να παίξουν αποφασιστικό ρόλο, με οργανωμένη δράση για να έχει αποτέλεσμα αυτή η μορφή πάλης. Να κάνουν συνελεύσεις κατά πολυκατοικία και γειτονιά. Να ορίσουν συγκεκριμένο μόνιμο χώρο με τηλέφωνο και προγραμματισμένη παρουσία που μπορούν να τους συναντούν όσοι θέλουν να παλέψουν. Να ανταλλάξουν τηλέφωνα να πάρουν πρακτικά μέτρα παρεμπόδισης διακοπής ρεύματος και επανασύνδεσης (π.χ ομάδα ηλεκτρολόγων) εφόσον γίνει η διακοπή

Στην συνέχεια εκλέχτηκε πλατιά Λαϊκή Επιτροπή που θα ενημερώνει και θα συντονίζει  τον αγώνα και την δράση και θα βρίσκεται σε ετοιμότητα για κάθε περίπτωση. Σαν πρώτο βήμα  αποφασίστηκε να καλεστούν οι  Λευκαδίτες την Δευτέρα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  για να το καλέσουν να πάρει θέση για τα αντιλαϊκά χαράτσια.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΕΙΝΑΙ

  1.ΒΕΡΓΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  2.ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

  3. ΚΤΕΝΑΣ ΤΑΚΗΣ

  4. ΚΟΛΥΒΑ ΕΥΓΕΝΙΑ

  5. ΚΟΥΚΟΥΛΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

  6. ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

  7. ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

  8. ΜΟΝΤΕΣΑΝΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

  9. ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

  10.ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

  11.ΧΟΡΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ  ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ  ΛΟΓΩ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ

Το συγκεκριμένο χαράτσι είναι ακόμη πιο απαράδεκτο, εκτρωματικό και αντιλαϊκό γιατί συνδέει την πληρωμή του με τη διακοπή ηλεκτροδότησης.

Ο νόμος και η ΔΕΗ δεν επιτρέπουν να πληρώσει κανείς μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στο ρεύμα και τα δημοτικά τέλη και να μην πληρώσει το χαράτσι.

Στόχος τους να εκβιάσουν, είναι πιθανό, πολλά λαϊκά νοικοκυριά, ανεξάρτητα από την πλήρη διαφωνία τους και την αγανάκτηση τους, να δανειστούν ή να κόψουν από αλλού για να το πληρώσουν, γιατί δεν μπορούν να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό.

Το κυριότερο που πρέπει να γίνει είναι να αναπτυχθεί, το ταχύτερο δυνατό, ένα ταξικά προσανατολισμένο κίνημα που θα συσπειρώσει από τα τώρα την εργατική τάξη και το λαϊκό κόσμο στην κατεύθυνση να μην εφαρμοστούν τελικά οι αντιλαϊκές ρυθμίσεις και οι διακοπές ρεύματος.

Εκτός από τις μέχρι τώρα κινητοποιήσεις στις κατά τόπους ΔΕΗ ενάντια στο χαράτσι που έχουν πραγματοποιηθεί από το ΠΑΜΕ, Λαϊκές Επιτροπές κλπ., σε ορισμένες πόλεις και που πρέπει να ενταθούν και οργανωθούν σε κάθε πόλη, στην Αθήνα στα κεντρικά της ΔΕΗ αλλά και στα μεγάλα υποκαταστήματα και κέντρα διανομής, μπορεί, για παράδειγμα, σε κάθε γειτονιά, η Λαϊκή Επιτροπή να καλέσει τον κόσμο, να συζητήσουμε τους τρόπους αντίδρασης, να φέρουν αντίγραφα των λογαριασμών της ΔΕΗ και να διοργανωθεί κινητοποίηση έξω από την τοπική ΔΕΗ, όπου θα τα κάψουμε, θα τα πετάξουμε στο Διευθυντή, θα απαιτήσουμε να μην κοπεί σε κανένα το ρεύμα κλπ.

Προτείνονται επίσης συγκεκριμένες πρακτικές ενέργειες, στην κατεύθυνση απομόνωσης του χαρατσιού από τον υπόλοιπο λογαριασμό της ΔΕΗ και άρνησης πληρωμής του:

1)  Σε προτεραιότητα πρέπει να μπει η κατηγορία εκείνων που έχουν πραγματική οικονομική αδυναμία να πληρώσουν αλλά και αυτοί που αρνιούνται να πληρώσουν  τόσο το ρεύμα όσο και το χαράτσι (Άνεργοι, απλήρωτοι, χαμηλοσυνταξιούχοι κ.λ.π). Προχωράμε άμεσα σε καταγραφή τους (ονόματα, διευθύνσεις, τηλέφωνα κλπ.) προκειμένου να είμαστε σε άμεση κινητοποίηση.

Επίσης μπορούμε να καταθέσουμε αιτήσεις για ασφαλιστικά μέτρα στο Ειρηνοδικείο, με τις οποίες ζητάμε από τον ειρηνοδίκη να απαγορεύσει στη ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα, με προσωρινή διαταγή. Επιδιώκουμε αυτή η διαδικασία να γίνει μαζικά, ώστε να έχει αποτελέσματα.

2) Η μερική πληρωμή του λογαριασμού της ΔΕΗ, δηλαδή μόνο τα ποσά Α+Β μέσω Αυτόματων Ταμειακών Μηχανών (ATM) των τραπεζών.:

Ο τρόπος αυτός ισχύει ήδη και χρησιμοποιείται μέχρι τώρα από όσους κάνουν άτυπο διακανονισμό εξόφλησης των λογαριασμών τους με δόσεις. Δεν είναι σίγουρο για πόσο διάστημα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποφυγή πληρωμής του χαρατσιού, γιατί γράφτηκε ότι ήδη μερικές τράπεζες έκοψαν αυτή τη δυνατότητα. Επίσης, υπάρχει πληροφόρηση ότι και στην περίπτωση που γίνει η καταβολή με αυτόν τον τρόπο, το ποσό που κατατίθεται, η ΔΕΗ θα το υπολογίζει (αυθαίρετα) ότι προορίζεται για την πληρωμή του χαρατσιού. Στη συνέχεια, εφόσον βέβαια εξακολουθεί αυτή η δυνατότητα πληρωμής, θα πρέπει το απόκομμα της συναλλαγής (από το ATM) να κοινοποιηθεί στη ΔΕΗ μαζί με γραπτή δήλωση μας ότι με το ποσό που πληρώσαμε θέλουμε να καλυφθεί μόνο η αξία του ρεύματος και των δημοτικών τελών,Οι διαδικασίες αυτές να έχουν μαζικό χαραχτήρα δηλαδή μαζεύουν τα σωματεία και οι λαϊκές επιτροπές τα αντίγραφα και τα αποστέλλουν ή οργανώνουν με μαζικό τρόπο την παράδοση στην ΔΕΗ.

3)  Για την περίπτωση των ιδιόκτητων ακινήτων που χρησιμοποιούνται ως γραφεία συνδικάτων και άλλων μαζικών φορέων, καταρχήν πληρώνουμε σύμφωνα με τον παραπάνω τρόπο (μέσω ATM) μόνο το ρεύμα και τα δημοτικά τέλη και στη συνέχεια πηγαίνουμε στην τοπική Εφορία και ζητάμε πέρα από τους γενικούς λόγους, την εξαίρεση μας με βάση τη σωστή ερμηνεία του νόμου.

4)  Τα σωματεία να κάνουν συγκεντρώσεις ΓΣ σε κάθε χώρο δουλειάς, εργοστάσιο, επιχείρηση. Να πάρουν απόφαση ενάντια στα χαράτσια, να πάρουμε πρακτικά μέτρα έκφρασης της αλληλεγγύης, μαζικές παραστάσεις στην ΔΕΗ μαζική παρεμπόδιση διακοπής ρεύματος.

5)  Να αναπτυχθεί αντίστοιχη δράση από τις λαϊκές επιτροπές και τα συνδικάτα στις εργατογειτονιές. Να κάνουν συνελεύσεις κατά πολυκατοικία και γειτονιά. Να ορίσουν συγκεκριμένο μόνιμο χώρο με τηλέφωνο και προγραμματισμένη παρουσία που μπορούν να τους συναντούν όσοι θέλουν να παλέψουν. Να ανταλλάξουν τηλέφωνα να πάρουν πρακτικά μέτρα παρεμπόδισης διακοπής ρεύματος και επανασύνδεσης (π.χ ομάδα ηλεκτρολόγων) εφόσον γίνει η διακοπή.

(Ενημερωτικό)

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

Το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) επιβλήθηκε με το άρθρο 53 του ν. 4021/2011, για τα ακίνητα που υπάγονταν και στο Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ) μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2011, με επίκληση «επιτακτικών λόγων εθνικού συμφέροντος». Το ύψος του υπολογίζεται ανάλογα με την τιμή ζώνης του ακινήτου, το εμβαδό και την παλαιότητα. Για το 2011 προβλέπεται να καταβληθεί σε δύο δόσεις μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ ή των άλλων. παροχών ηλεκτρικού ρεύματος, για το 2012 σε 4, ενώ έχουν αναφέρει ότι θα συνεχίζει να καταβάλλεται τουλάχιστον μέχρι το 2014 ή ακόμη και όσο διαρκέσει η «δημοσιονομική» κρίση. Στο νόμο προβλέπεται ρητά ότι η μη καταβολή του τέλους συνεπάγεται αρχικά τη διακοπή του ρεύματος, στη συνέχεια τη διαγραφή του υπόχρεου από τα μητρώα καταναλωτών και τέλος την ανάθεση στην Εφορία της αναγκαστικής είσπραξης του (ακραία περίπτωση οι κατασχέσεις).

Εξαιρέσεις από το ΕΕΤΗΔΕ προβλέπονται μόνο για όσους εξαιρούνταν και από το ΤΑΠ: κτίρια δημοσίου, εκκλησίες, νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, ΟΤΑ, νομικά πρόσωπα κοινωφελούς σκοπού. Προσθέσανε τους κοινόχρηστους χώρους ξενοδοχείων και τα ακίνητα που έχουν αποκλειστικά γεωργική ή κτηνοτροφική ή βιοτεχνική ή βιομηχανική χρήση, δίνοντας ένα ακόμη δωράκι σε ξενοδόχους και βιομηχάνους.

Στην υπουργική απόφαση (1211/10.10.10.2011), υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για τις εξαιρέσεις. Ορίζεται ότι αν στο λογαριασμό έχει περιληφθεί το ΕΕΤΗΔΕ παρόλο που το ακίνητο εξαιρείται, οι ιδιοκτήτες του ακινήτου αφού το πληρώσουν, θα απευθυνθούν στην Εφορία για να ζητήσουν επιστροφή των χρημάτων τους. Η Εφορία θα αποφασίσει με βάση τα προσκομιζόμενα έγγραφα αν θα δεχθεί την αίτηση επιστροφής των χρημάτων ή αν θα την απορρίψει. Η διαδικασία αυτή θα επαναλαμβάνεται σε κάθε λογαριασμό της ΔΕΗ που περιλαμβάνει δόσεις του ΕΕΤΗΔΕ.

Απαλλαγήαπό το ΕΕΤΗΔΕ έχουν οι μακροχρόνια άνεργοι, που είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ ή στο Γραφείο Ευρέσεως Ναυτικής Εργασίας ή στο Λογαριασμό Ανεργίας Προσωπικού Ημερήσιων Εφημερίδων Αθήνας-

Θεσσαλονίκης ή στο Λογαρισμό Ανεργίας Τεχνικών Τύπου Αθήνας και Θεσσαλονίκης ή οι άνεργοι που επιδοτήθηκαν τους 6 τουλάχιστον από τους 12 μήνες της προηγούμενης χρονιάς, εφόσον το ακίνητο ιδιοκατοικείται και το οικογενειακό εισόδημα δεν υπερβαίνει τα 12.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 4.000 ευρώ ανά προστατευόμενο παιδί.

Μειωμένο τέλος προβλέπεται για πολύτεκνο με οικογενειακό εισόδημα μέχρι 30.000 ευρώ και για ολικώς τυφλούς ή βαριά ανάπηρους σε ποσοστό πάνω από 80%.

Διαδικασία απαλλαγής ή μείωσης. Οι δικαιούχοι θα έπρεπε να στείλουν SMSμέχρι τις 2.10.2011. Οσοι δεν έστειλαν το SMSή δεν έγινε δεκτή η απαλλαγή ή μείωση από την υπηρεσία στην οποία απευθυνόταν το SMS, τότε θα πρέπει να πληρώσουν το τέλος και μετά να ζητήσουν επιστροφή του από την Εφορία. Τελικά, η διαδικασία των SMSδε λειτούργησε και πρέπει τώρα όλοι αυτοί να πληρώσουν και μετά να τρέχουν στις εφορίες.

Στο νόμο αναφέρεται ότι υπόχρεος για την καταβολή του τέλους είναι ο χρήστης του ακινήτου και στην περίπτωση που αυτός είναι ενοικιαστής, αφού το πληρώσει θα αφαιρέσει το ποσό του τέλος από το ενοίκιο. Στην υπουργική απόφαση διευκρινίζεται ότι ανεξάρτητα από το ονοματεπώνυμο που υπάρχει στο λογαριασμό, υπόχρεος για την καταβολή ή δικαιούχος των εξαιρέσεων και απαλλαγών είναι ο κύριος ή επικαρπωτής.

Διαδικασίες και προθεσμίες διακοπής ρεύματος κλπ.

 Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση :

Α) Αν δεν καταβληθεί το ΕΕΤΗΔΕ μέσα σε 40 μέρες από την έκδοση του λογαριασμού, η ΔΕΗ και οι άλλοι προμηθευτές δίνουν εντολή στο διαχειριστή του δικτύου για διακοπή του ρεύματος.

Β) Αν περάσουν ακόμη 20 μέρες (δηλαδή 60 από την ημερομηνία έκδοσης του λογαρισμού) χωρίς να πληρωθεί το χαράτσι, η ΔΕΗ και οι λοιποί διαγράφουν την απαίτηση από τον πελάτη σε ό,π αφορά το ΕΕΤΗΔΕ. Στο διάστημα αυτού του 20ήμερου η επανασύνδεση (αφού φυσικά πληρωθεί η ΔΕΗ μαζί με το χαράτσι) κοστίζει φτηνά. Μετά την παρέλευση και του 20ήμερου, έχει γραφτεί και ακουστεί ότι η ΔΕΗ θα προχωράει σε αφαίρεση ρολογιών κλπ., οπότε η επανασύνδεση θα είναι πολύπλοκη και δαπανηρή.

Γ) Μετά τη διαγραφή της απαίτησης (δηλαδή παρέλευση και του 20ήμερου) στέλνουν στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και από εκεί στις κατά τόπο Εφορίες καταστάσεις των διαγραμμένων καταναλωτών, για να ξεκινήσουν τα μέτρα αναγκαστικής-είσπραξης από τις Εφορίες.

Δ) Αν πληρωθεί ο λογαριασμός στην Εφορία, μπορεί να ζητηθεί η επανασύνδεση αφού προσκομισθεί η βεβαίωση εξόφλησης της Εφορίας, που και πάλι θα υπόκειται σε αυξημένα έξοδα.

Ε) Εφ’όσον εξακολουθεί να οφείλεται το χαράτσι, η Εφορία βεβαιώνει την ύπαρξη οφειλής προς το Δημόσιο και ακολουθούνται τα καταναγκαστικά μέτρα που προβλέπονται για τους χρεοφειλέτες και ισχύουν και για τα υπόλοιπα χαράτσια (μη έκδοση φορολογικής ενημερότητας, μη θεώρηση βιβλίων για ΕΒΕ, μέχρι και κατασχέσεις).

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Η ΠΑΣΚΕ στην ΔΕΗ από την μια καταγγέλλει τα χαράτσια και από την άλλη ο εκπρόσωπος της στην διοίκηση της ΔΕΗ προτείνει τρόπους προκειμένου να τα εισπράξει η ΔΕΗ. Να τι λέει σε επιστολή του .

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.

Ι. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ

ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΔΕΗ Α.Ε.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2011

 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Νο 36

 Συναδέλφισσες-φοι,

ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ-ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΗ.

Σε λίγο διάστημα θα παράγουμε Η/Ε, θα πουλάμε και δεν θα εισπράττουμε. Ήδη τα χρέη από απλήρωτους λογαριασμούς ξεπερνούν σήμερα τα 900 εκ €. Λόγω οικονομικής κρίσης, το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ολοένα και πολλαπλασιάζεται, σε συνδυασμό με τις ρευματοκλοπές, η κατάσταση συνέχεια επιδεινώνεται.

Ζητήσαμε από τον Πρόεδρο και τις ΓΔ/νσεις να πάρουν άμεσα μέτρα πριν να είναι αργά:

 • Να επισημάνουν στα αρμόδια Υπουργεία τους κινδύνους.
 • Να δημιουργηθούν μικτά συνεργεία παρεμβάσεων για ρευματοκλοπές με συνεχείς ελέγχους.
 • Να αλλάξουν τον τρόπο διακοπής στους παρόχους, όχι από τις ασφάλειες αλλά από τιη γραμμή.

Αγαπητοί συνάδελφοι-σσες έχουμε τις ίδιες ανησυχίες, είμαστε σε ετοιμότητα. Ζητάμε από εσάς συνεργασία για να παρεμβαίνουμε, προκειμένου να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα της Δημόσια Επιχείρησης και των εργαζομένων.

Συναδελφικά,

Γιάννης Καραβασίλης

 Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *