Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Σεπτεμβρίου 2020

Διαβούλευση “Μέντη” και Δημάρχου Μεγανησίου για το Ε.Π. 2012-2014

Ο Σύνδεσμος Μεγανησιωτών “Ο ΜΕΝΤΗΣ” μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Μεγανησίου κύριου Στάθη Ζαβιτσάνου στα πλαίσια της διαβούλευσης* του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου για την περίοδο 2012-2014 που αφορά την Α΄ φάση της κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος, θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011, στην έδρα του Συνδέσμου στις 21:00 η ώρα.

*Στα θέματα της διαβούλευσης συμπεριλαμβάνεται και η ενημέρωση σχετικά με τη Μονάδα επεξεργασίας λυμάτων (Βιολογικός καθαρισμός) στο Κατωμέρι Μεγανησίου, καθώς ο “Μέντης” είχε αιτηθεί πλήρης ενημέρωση επί του θέματος στο Δήμο , για να διαμορφώσει ολοκληρωμένη άποψη μετά από τη κοινοποίηση του Διαβήματος κατοίκων Μεγανησίου σχετικά με το θέμα και να προβεί όπως έχει προαναγγείλει ο Σύνδεσμος, σε ανάλογη ανακοίνωση.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Απόφαση δημάρχου Μεγανησίου για απευθείας ανάθεση εργασιών 9.996,44 ευρώ για «ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΤΩΜΕΡΙΟΥ»

Αναρτήθηκε στη “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” η Απόφαση του Δημάρχου Μεγανησίου για την απευθείας ανάθεση εργασιών για την οδοποιία του οικισμού Κατωμερίου. Ο […]

1 Σχόλιο

  1. O “Mέντης” χρωστάει στα μέλη του γενική συνέλευση, εκτός εάν κινείται στην λογική “πρωθυπουργό έχουμε” που τελευταία κερδίζει έδαφος στην χώρα!
    Τα υπόποιπα τάχω ξαναπεί,μάλλον περιμένουνε τον δήμαρχο να “συγγράψουν” την ανακοίνωση για το διάβημα των κατοίκων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *