Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Αυγούστου 2019

Reuters: Λουκάς Παπαδήμος ο νέος πρωθυπουργός (όμως)

Την είδηση για τον Λουκά Παπαδήμο δίνει εδώ και μερικά λεπτά και το πρακτορείο Reuters. Όπως αναφέρει οι συζητήσεις κατέληξαν στον Παπαδήμο ως νέο πρωθυπουργό. Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αντώνης Σαμαράς ολοκληρώνουν τις συνομιλίες με την πρόθεση να ορίσουν ως νέο πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο αλλά ακόμη κανονίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες, είπε πηγή από το ΠΑΣΟΚ στο Reuters. «Οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώνονται με τον Παπαδήμο ως πρωθυπουργό. Εξετάζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες» υπογράμμισε η ίδια πηγή που έχει γνώση των συνομιλιών.

ΠΗΓΗ : Fimotro

Όμως (απόσπασμα από newsit.gr)

Νωρίτερα όμως τηλεγραφήματα του πρακτορείου Reuters έλεγαν ότι το θέμα Παπαδήμου κολλάει τόσο απ’ την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, όσο και από της Ν.Δ.

“Η υποψηφιότητα του Λ.Παπαδήμου προσκρούει σε προβλήματα που προκύπτουν και από τις δύο πλευρές (κυβέρνησης και αντιπολίτευσης)”, έλεγε το Reuters και όλοι έλεγαν με νόημα πως πλέον κάποιοι έχουν στραφεί στο πρόσωπο του Φ. Πετσέλνικου ή του Α. Κακλαμάνη όμως και οι δύο διεύψευσαν.

Οι αντιδράσεις και των δυο κομμάτων, αλλά και των ανδρών ωστόσο ήρθαν πριν τα μεσάνυχτα. Τρεις ώρες (και) μετά ήρθε το τηλεγράφημα του Reuters που αναφερόταν σε εμπλοκή στο όνομα του κ. Παπαδήμου, αλλά οι πληροφορίες επιμένουν ότι το πρόσωπο του Πρωθυπουργού έχει κλείσει.

Άλλοι θυμίζουν ότι νωρίτερα το απόγευμα μετέβη στο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Βουλή ο Έλληνας αντιπρόσωπος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, προκειμένου να συναντηθεί με τον κ. Παπανδρέου… Η ονοματολογία καλά κρατεί…

Άλλοι πάλι λένε ότι υπάρχει και πρόσωπο του οποίου το όνομα δεν είναι από αυτά που έχουν ακουστεί ως σήμερα. Περιγράφουν πρόσωπο που ανήκει στο χώρο του ΠΑΣΟΚ αλλά δεν έχει εμπλακεί στην πολιτική. Τρίτη πληροφορία αναφέρει επίσης πρόσωπο από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, τεχνοκράτης που τα τελευταία χρόνια είναι στο επίκεντρο της οικονομικής ζωής του τόπου, αλλά η επιλογή του θα αποτελέσει… έκπληξη.

Έτσι επιστρέψαμε ξανά στην αρχή…
Έτσι φτάσαμε και πάλι στο… χθες. “Το μεσημέρι παραιτείται ο Γ. Παπανδρέου και αμέσως μετά έχουμε νέα κυβέρνηση” λένε οι πληροφορίες … ξανά.

Ίδωμεν.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *