Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουλίου 2024

Ηλεκτρονική ψηφοφορία για το νέο λογότυπο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ με ηλεκτρονική μυστική  ψηφοφορία που θα διεξαχθεί στις 6 Νοεμβρίου 2011 αποφασίζει για την επιλογή των τριών επικρατέστερων προτάσεων για το νέο λογότυπο της ΕΝΩΣΗΣ.

Η ψηφοφορία του Δ.Σ., θα πραγματοποιηθεί μέσω της ιστοσελίδας www.enosieptanision.gr  στην οποία έχουν αναρτηθεί  τα προτεινόμενα λογότυπα, δίχως ονοματεπώνυμο και βιογραφικό του κατόχου και με δικαίωμα ψήφου μίας και μόνο πρότασης από κάθε μέλος του Δ.Σ.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του Δ.Σ. θα ανακοινωθεί στις 7 Νοεμβρίου 2011, όπου και θα τεθούν σε ανοικτή ψηφοφορία τα τρία επικρατέστερα λογότυπα και για διάστημα μίας εβδομάδας (από 7 έως 14 Νοεμβρίου 2011).

Δικαίωμα ψήφου  κατά τις ημερομηνίες  7 έως 14 Νοεμβρίου, έχουν όλοι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας της ΕΝΩΣΗΣ, στην οποία θα τους δίνονται κατευθύνσεις για τον τρόπο επιλογής τους.

Το νέο λογότυπο της ΕΝΩΣΗΣ  καθώς  επίσης το όνομα του νικητή και βιογραφικό του σημείωμα θα ανακοινωθεί στις 15 Νοεμβρίου.

Ο νικητής θα ενημερωθεί άμεσα για την επικράτηση της πρότασής του καθώς επίσης για τον τρόπο και τον χρόνο της επιβράβευσής του, σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί στην προκήρυξη του διαγωνισμού.

Η ψηφοφορία του Δ.Σ., καθώς και  μελών και φίλων της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ  ΕΛΛΑΔΑΣ θα είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου , μετά το πέρας της  όπου θα ανακοινωθούν τα ονόματα όλων των διαγωνιζομένων.

 

H EΠΙΤΡΟΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ  – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Ελένη Κονοφάου

Φίλιππας Περιστέρης

ΠΗΓΗ : ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights