Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
30 Σεπτεμβρίου 2022

Νέο Μισθολόγιο: Στόχος να ξεκινήσει στις 27 Οκτωβρίου

Την άμεση εφαρμογή του νέου μισθολογίου, αρχής γενομένης από την 1η Νοεμβρίου, στο σύνολο του «στενού» και ευρύτερου δημόσιου τομέα, προβλέπει το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε την περασμένη Πέμπτη στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περικοπές που θα υποστούν οι υπάλληλοι του στενού δημόσιου τομέα γίνονται προσπάθειες από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών να εμφανιστούν στη μισθοδοσία που θα καταβληθεί στις 27 Οκτωβρίου και αφορά στην προκαταβολή του πρώτου δεκαπενθήμερου του Νοεμβρίου. Εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό, οι περικοπές θα εμφανιστούν στη μισθοδοσία της 15ης Νοέμβριου και θα περιλαμβάνει και τις απώλειες του προηγούμενου δεκαπενθήμερου.

Για τα ΝΠΙΔ, τις ΑΕ και τις ΔΕΚΟ, με ευθύνη των διοικήσεών τους, οι απώλειες θα εμφανιστούν στα εκκαθαριστικά σημειώματα που θα επιδοθούν στο τέλος Νοεμβρίου. Οι σχετικές εγκύκλιοι αναμένεται να εκδοθούν εντός της εβδομάδας.

ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr

Σχετικά

Πρόγραμμα: Υπολογισμός μισθού με το ενιαίο μισθολόγιο

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Στο στόχαστρο της εθελουσίας μηχανικοί, οικονομολόγοι, κτηνίατροι, γεωπόνοι, γιατροί κλπ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ εθελουσίας εξόδου δημόσιων υπαλλήλων περιλαμβάνεται στους πρωθυπουργικούς σχεδιασμούς. Σε συμφωνία με την τρόικα ο Γ. Παπανδρέου προωθεί την απομάκρυνση […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.