Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
8 Δεκεμβρίου 2021

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Παρακολούθησα το βίντεο με αρκετή προσοχή θα έλεγα. Ο τίτλος που θα του ταίριαζε μάλλον θα ήταν «Αντίφαση αντι-κείμενων». Πρώτη φορά συναντώ μια -πως να το εκφράσω, έστω αδόκιμα- μια περίεργη και “παρά φύσιν” διαλεκτική (;) που το αποτέλεσμά της προέρχεται από τη σύνθεση μόνο αρνητικών.
    Μπορεί να είναι αποτέλεσμα όχι λογισμού αλλά εμπειρίας τόσο λόγω κλίσεως προς τις θετικές επιστήμες όσο και λόγω επαγγέλματος, αφού, εξ’ όσων δύναμαι να θυμάμαι, «-Χ-=+», όμως η κοινωνία θα εξακολουθεί μέσα στην ανέχεια που την έχουν οδηγήσει να βιώνει μόνο «-», με επιμήκυνση, σύμφωνα με το περιεχόμενο της επιστολής Βενιζέλου στην κ. Λαγκάρντ.
    Παρόλα αυτά, για να μην μακρηγορώ, δε μπορεί κανείς να μην αναγνωρίσει στον/στους βουλευτή/ές του «-Χ-=+», ανεξάρτητα από το τι πρόσημο τους απονέμει εν τέλει η κοινωνία, την ευαισθησία που επιδεικνύουν, αφού μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, με την θετική τους ψήφο, έρχονται με ερώτηση που ζητούν δραστική μείωση τιμών! Είναι 32 στο σύνολο και εις εξ’ αυτών ο βουλευτής Λευκάδας. (http://www.kentrinews.gr/%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b4%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%8d%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%ad%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%b6%ce%b7%cf%84/).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *