Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Μαΐου 2022

Ενημερωτική συνάντηση για το Τοπικό Πρόγραμμα LEADER

11/1/2011

Ο Δήμος Μεγανησίου προσκαλεί τους κατοίκους σε ενημερωτική συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί από την ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε (Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α) στο πλαίσιο της  1ης Προκήρυξης του Τοπικού Προγράμματος LEADER ( Άξονας 4 του ΠΑΑ- Αλέξανδρος Μπαλτατζής).

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολιτισμού του Γυμνασίου- Λυκείου (Σπαρτοχώρι) την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 11:00.

Στην συνάντηση θα αναπτυχθούν από Στελέχη της Ο.Τ.Δ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε αναλυτικά οι όροι και οι  προϋποθέσεις του Τοπικού Προγράμματος και της σχετικής Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Από το Δήμο

ΠΗΓΗ: Ιστοσελίδα του Δήμου Μεγανησίου

Σημείωση:

“Η συνολική Δημόσια Δαπάνη του Τοπικού Προγράμματος ανέρχεται σε 6.250.000€ και το συνολικό κόστος σε 10.000.000€. Το Τοπικό Πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις Αγροτουρισμού (ιδρύσεις – εκσυγχρονισμούς Τουριστικών Μονάδων, αγροκτημάτων, χώρων εστίασης και αναψυχής, Μονάδων Εναλλακτικού Τουρισμού, κλπ), δράσεις μεταποίησης και τυποποίησης της πρωτογενούς ζωικής και φυτικής παραγωγής, βιοτεχνικές μονάδες, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, επιχειρήσεις τυποποίησης ειδών διατροφής μετά την πρώτη μεταποίηση καθώς επίσης και δράσεις δημοσίου χαρακτήρα για την ανάδειξη και προβολή της περιοχής.” [Meganisi News, 19-10-2010]

0 Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *