Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Φεβρουαρίου 2021

Γράμμα με σφαίρες έφτασε στο ΠΑΣΟΚ

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ φάκελος που έφτασε την προηγούμενη στα γραφεία του κόμματος  στην οδό Ιπποκράτους.

Ο φάκελος περιείχε τρεις σφαίρες, διαμετρήματος 9 χιλιοστών,  οι οποίες συνοδεύονταν από σημείωμα το οποίο έγραφε: «Υπάρχουν και άλλες για τους προδότες βουλευτές».

Στο φάκελο, ο οποίος εστάλη ταχυδρομικώς στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, δεν αναγραφόταν όνομα αποστολέα, ούτε και παραλήπτης.

Αφού οι σφαίρες εντοπίστηκαν από υπαλλήλους στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία.

Στις έρευνες ενεπλάκη  και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, την υπόθεση όμως  τελικώς ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια, καθώς δεν θεωρήθηκε ως σοβαρή.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του αποστολέα συνεχίζονται.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στις επιθέσεις που δέχονται το τελευταίο διάστημα υπουργοί, βουλευτές και στελέχη του κόμματος εξαιτίας της οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση.

 Προηγήθηκαν προπυλακισμοί, αφίσες στους δρόμους οι οποίες αναγράφουν ότι οι υπουργοί “καταζητούνται” αλλά και κρεμάλες που στήθηκαν πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη σε γέφυρα και έφεραν τα ονόματα βουλευτών του κόμματος από την πόλη.

Πηγή : tvxs.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Φ.Π.Α. 5% και στα Ιόνια

Γιώργος Καλούδης Δικηγόρος Α.Π. & Σ.τ.Ε. Επικεφαλής της Επτανησιακής Αναγέννησης ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ                     28-11-2011   Από τον […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *