Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Ιανουαρίου 2020

Αυτοι τολμαν να θέλουν να αναλάβουν;

 

Στο ποσό των 128 εκατ. ευρώ ανέρχονται τα χρέη της ΝΔ, όπως παραδέχτηκε ο γενικός διευθυντής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θανάσης Σκορδάς, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Βήμα FM 99,5.
«Είναι ακριβές ότι η ΝΔ έχει ένα μεγάλο χρέος, που αγγίζει τα 128 εκατ. ευρώ. Θα πρέπει όμως να τονιστεί ότι τον…..
τελευταίο χρόνο έχουμε πετύχει μια μεγάλη μείωση στις λειτουργικές μας δαπάνες κατά 46%», είπε, ενώ αναγνώρισε καθυστερήσεις στην καταβολή των αμοιβών των εργαζομένων στο κόμμα.
«Είναι ακριβές ότι έχουμε καθυστερήσει τις πληρωμές του μηνός Σεπτεμβρίου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε κάνει στάση πληρωμών. Η καθυστέρηση κάποιων ημερών στις υποχρεώσεις μας δείχνει ότι υπάρχει μια δυσκολία οικονομική και δεν την κρύβουμε», είπε.
Απαντώντας στον βουλευτή του ΛΑΟΣ Αστέριο Ροντούλη που είχε αναφερθεί στα οικονομικά της ΝΔ, ο κ. Σκορδάς δήλωσε: «Ο μόνος που δεν μπορεί να μιλά για αυτά τα προβλήματα είναι ο κ. Ροντούλης. Θυμίζω ότι ο κ. Ροντούλης καταγγέλθηκε δημόσια σε δημοσιογραφική εκπομπή ότι κρατούσε τα χρήματα των συνεργατών του, λέγοντας ότι τα δίνει για την οικονομική ενίσχυση του ΛΑΟΣ και τα χρήματα αυτά, όπως κατήγγειλαν οι συνεργάτες του, βρέθηκαν σε λογαριασμό του αδελφού του. Θέλει να μας προτείνει και εμάς κάποια τέτοια διέξοδο για να βρούμε χρήματα;».

OXI ALLO KAPBOYNO

0 Shares

Σχετικά άρθρα

“Δήλωση-βόμβα” από τον Όλι Ρεν: «Η ελληνική κυβέρνηση έχει την υποχρέωση να διασφαλίζει τη συμμόρφωση του εθνικού δικαίου με το Ελληνικό Σύνταγμα»

Νέο πλήγμα δέχεται η τρικομματική κυβέρνηση από την απάντηση (14/2/2013) του Αντιπρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιου για θέματα Οικονομίας, κ. […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *