Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Δεκεμβρίου 2022

Διαψεύδει τα περί λιποθυμίας λόγω ασιτίας το ΥΠΔΒΜΘ

Η ανακοίνωση του Υπουργείου:

Θέση για τα δημοσιεύματα περί καταγγελιών του Α’ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για κρούσματα λιποθυμίας μαθητών από ασιτία πήρε το υπουργείο Παιδείας, κάνοντας λόγο για λαϊκίστικη προπαγάνδα στην οποία χρησιμοποιούνται ακόμη και μαθητές.

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο επισημαίνει ότι δεν έχει λάβει καμία τέτοια αναφορά, ούτε από εκπαιδευτικό, ούτε από Σύλλογο Εκπαιδευτικών, ενώ σε έλεγχο που έγινε στα σχολεία της περιοχής, δεν υπήρξε καμία αναφορά για λιποθυμικά επεισόδια μαθητών από ασιτία, όπως ενημέρωσαν οι προϊστάμενοι της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ανακοίνωση Τύπου

Το Υπουργείο Παιδείας δεν έχει λάβει καμία αναφορά, ούτε από εκπαιδευτικό, ούτε από Σύλλογο Εκπαιδευτικών αναφορικά με κρούσματα λιποθυμίας μαθητών από ασιτία.

Σε έλεγχο που έγινε στα σχολεία της περιοχής, δεν υπήρξε καμία αναφορά για λιποθυμικά επεισόδια μαθητών από ασιτία, όπως ενημέρωσαν οι προϊστάμενοι της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Κάποιοι επιχειρούν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς να δημιουργήσουν με ακραίο τρόπο κλίμα ανασφάλειας στα σχολεία και  βάζουν λουκέτα και αλυσίδες παρακωλύοντας την εκπαιδευτική διαδικασία.

Τώρα κάποιοι καταφεύγουν μέσω των ΜΜΕ και στο έσχατο μέσο της λαϊκίστικης προπαγάνδας, χωρίς να διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και τους ίδιους τους μαθητές.

ΠΗΓΗ : newpost.gr, ΥΠΔΒΜΘ

Το δημοσίευμα από τη LIFO

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *