Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
2 Οκτωβρίου 2022

Να γιατί θα πτωχεύσουμε…(γράφει ο Γ.Γαβρίλης)

Σε μια  απίστευτη ιστορία έγινα αυτήκοος μάρτυς σήμερα στο  φέρυ-μπωτ  για την Λευκάδα!

Συμπατριώτης μας πήγε να βάλει βενζίνα στο αυτοκίνητο του, από πίσω του έτερο αυτοκίνητο  απ το Μεγανήσι που επιβεβαιώνει τον διηγούμενο.

Το τρίτο κατα σειρά αυτοκίνητο ένα τζιπ 4χ4  αγνώστων προς τους δύο πρώτους επιβαινόντων , μόλις φουλάρισε βενζίνα απευθυνόμενος στο πρατηριούχο απαιτεί ο λογαριασμός να χρεωθεί στο δήμο Μεγανησίου!!!

Κάγκελο ο πρατηριούχος, σηκώνει το τηλέφωνο κι επιβεβαιώνει  την πληροφορία από την γραμματεία του δήμου.

Φωνές ,κακό απ τον συμπατριώτη μας που απαιτούσε να βάλλει   κι αυτός βενζίνα αν κερνάει ο δήμος με τα λεφτά των δημοτών!

Όταν δε πληροφορήθηκε ότι και το αυτοκίνητο τους νοίκιασε, δεν κρατιόταν με τίποτα!

Ρωτώντας με πληροφόρησαν ότι πρόκειται για αρχαιολόγους  και ότι αυτά είχαν προβλεφθεί με κονδύλι!

Εγώ αγαπητοί μου δεν αμφισβητώ ,ούτε επιβεβαιώνω εαν  πράγματι   τα έξοδα είχαν προβλεφθεί , εγώ λέω πως γίνεται κάποιος να αγοράζει χωρίς παραστατικά και αποδείξεις  που να αναφέρονται  τα λίτρα, τα χιλιόμετρα και το αντίτιμο.

Να σημειώσω ότι η συγκυρία συμπίπτει με την διακοπή του τελευταίου δρομολογίου του λεωφορείου για το φέρι-μπωτ εξαιτίας της έλειψης πόρων!

Μερικοί φαίνεται ότι είχαν συνηθίσει στην ιδέα ότι κυβερνάνε ζώα κι όχι  «υποψιασμένους» και ενημερωμένους πολίτες. Διοικούν  το δήμο σαν το σπίτι τους και σπαταλάνε σαν  να ξοδεύουν «ιδίους πόρους».Ρε σεις δεν είμαστε στο ΄60 που οι περισσότεροι ήταν αγράμματοι, τώρα ακόμα και τα μικρά παιδιά  έχουν την γνώση ενός  «Αινστάιν».Μην προκαλείτε το κόσμο!!!

 

Y.Γ :Τα ονόματα των μαρτύρων βρίσκονται στην διάθεση του Meganisi  news

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.