Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουλίου 2024

Η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας αλλάζει λογότυπο και προκηρύσσει σχετικό διαγωνισμό

ANAKOIΝΩΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

Η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας αλλάζει το λογότυπό της και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε δημιουργικά στη σχεδίαση του νέου.

Το νέο λογότυπο θα πρέπει να συγκεντρώνει χαρακτηριστικά στοιχεία όπως αναγράφονται παρακάτω:

– Πρωτοτυπία.

– Μη εξεζητημένη εμφάνιση.

– Ευκρίνεια στόχου.

– Δυνατότητα άμεσης νοηματικής ταύτισης με το  περιεχόμενο.

– Άμεσα αναγνωρίσιμο νοηματικό και ιστορικό υπόβαθρο  (εφ’ όσον κάτι τέτοιο ανήκει στις προθέσεις του  δημιουργού).

– Ευελιξία αναγνώρισης και ευκρίνειας σε όλα τα πιθανά  μεγέθη εκτύπωσης ή προβολής (από προσωπική κάρτα  μέχρι γιγαντοαφίσα).

Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από το Δ.Σ σε συνεδρίαση που θα διεξαχθεί, στις 6 Νοεμβρίου 2011 σε χώρο και ώρα που θα ανακοινωθεί μέσω της ιστοσελίδας της ΕΝΩΣΗΣ www.enosieptanision.gr .

Οι τρεις (3) επικρατέστερες θα αναρτηθούν για διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών (από 7 έως 20 Νοεμβρίου 2011) στην ιστοσελίδα της Ένωσης, προκειμένου στην τελική απόφαση να προσμετρηθεί και η γνώμη των μελών και των φίλων της εταιρίας για το λογότυπο που θα επιλεγεί.

Το λογότυπο που θα επικρατήσει των υπολοίπων, θα εμφανίζεται σε κάθε εκδήλωση, έντυπο υλικό, εκδόσεις, κάρτες, τηλεοπτικά και διαδικτυακά προγράμματα κ.λ.π. αντικαθιστώντας το προηγούμενο.

Το όνομα του νικητή θα δημοσιευθεί σε εφημερίδες και περιοδικά, θα ακολουθήσει συνέντευξη του δημιουργού η οποία θα αναρτηθεί , συνοδευόμενη από το βιογραφικό του σημείωμα στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Το νέο λογότυπο θα παρουσιαστεί σε ειδική τελετή δημόσιου χαρακτήρα, η οποία θα προγραμματιστεί με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, σε χώρο, ημέρα και ώρα που θα ορίσει η επιτροπή οργάνωσης πολιτιστικών δραστηριοτήτων της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Στον νικητή θα επιδοθεί χαραγμένο το νέο λογότυπο σε αναμνηστική πλακέτα, κασετίνα δεκαπέντε (15) συλλεκτικών φακέλων Α΄ ημέρας κυκλοφορίας των Ελληνικών Ταχυδρομείων, από την τελετή βράβευσης Επτανήσιων προσωπικοτήτων της εταιρίας και ατομικό ταξίδι, το οποίο περιλαμβάνει μεταφορά, διανομή, διατροφή με επιλογή του σε ένα από τα νησιά του Ιονίου Πελάγους, για τέσσερις (4) ημέρες.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλλουν τις προτάσεις τους μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση:

 

ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

POSTE PESTANTE

K.Κ.ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

153 01 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: info@enosieptanision.gr

έως 31 Οκτωβρίου 2011 (σφραγίδα ταχυδρομείου ή ημερομηνία αποστολής αντίστοιχα).

Στο φάκελο ή το ηλεκτρονικό μήνυμα θα επισυνάπτονται:

α) Ένα (1) αντίγραφο του προτεινόμενου λογότυπου εκτυπωμένο με ευκρίνεια στο μέγιστο μέγεθος ανάλογα με το σχήμα του λογότυπου έτσι ώστε να περιέχεται ολόκληρο σε σελίδα διάστασης Α1 (594 x 841 mm).

β) Ένα (1) αντίγραφο του προτεινόμενου λογότυπου εκτυπωμένο με ευκρίνεια στο μέγιστο μέγεθος ανάλογα με το σχήμα του λογότυπου έτσι ώστε να περιέχεται ολόκληρο σε σελίδα διάστασης Α4 (210 x 297 mm).

γ) Ένα (1) αντίγραφο του προτεινόμενου λογότυπου εκτυπωμένο με ευκρίνεια στο μέγιστο μέγεθος ανάλογα με το σχήμα του λογότυπου έτσι ώστε να περιέχεται ολόκληρο σε σελίδα διάστασης Α8, (52 x 74 mm).

δ) Βιογραφικό σημείωμα.

ε) Ένα μικρής έκτασης συνοδευτικό κείμενο της ιδέας πρότασης.

 

Σε περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής το αρχείο / αρχεία θα πρέπει να είναι σε μορφή Adobe (οποιασδήποτε έκδοσης από το 2005 ως σήμερα), με ανάλυση που επιτρέπει την ευκρινή εκτύπωση σε όλα τα προαναφερθέντα μεγέθη.

Η υποβολή συμμετοχής προϋποθέτει την αναγκαία συνθήκη ή υποβολή του προτεινόμενου λογότυπου, να είναι αποκλειστική πνευματική δημιουργία του υποβάλλοντος.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, εντός και εκτός Ελλάδας με αποστολή ενός δείγματος.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Ελένη Κονοφάου     Φίλιππος Περιστέρης

ΠΗΓΗ : mylefkada.gr, ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ανακ.του Μ.Πειραιώς σε δημοσίευμα της εφημ. “Το ποντίκι”

Η ανακοίνωση του Μητροπολίτη Σεραφείμ Οἱἄκρως ἐξυβριστικές, χυδαῖες καί μισαλλόδοξες ἀναφορές τῆς ἑβδομαδιαίας, «πολιτικῆς, σατιρικῆς καί ἀποκαλυπτικῆς» κατά δηλωσίν της […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights