Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Ιουλίου 2022

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ 0-2

 

ΧΘΕΣ ΟΙ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

«Η Δημοτική Αρχή δηλώνει ότι θα υπερασπιστεί με σθένος την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Κεφαλονιάς περί ουδεμίας επέκτασης των ιχθυοκαλλιεργειών στην περιοχή μας. Η απόφαση αυτή εκφράζει την τοπική κοινωνία και περιφρουρεί τα συμφέροντα του τόπου και δεν συμφωνούμε με οποιαδήποτε άλλη πολιτική επιλογή ή γνωμοδότηση που θα οδηγήσει στην «κύκλωση» του νησιού μας από επιχειρήσεις ιχθυοκαλλιεργειών. Στο θέμα αυτό παραμένουμε αταλάντευτοι και δηλώνουμε επίσης ότι ουδείς μπορεί να αποφασίζει για τον τόπο ερήμην του κορυφαίου θεσμικού οργάνου».

Η Δημοτική Αρχή (δηλαδή ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, για όσους κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν) χθες βρήκε το καλύτερο τρόπο να λύση το θέμα με τις τέντες των καταστημάτων στη Σάμη, απλά τους είπε να βρούνε από κοινού λύση προς όφελος τους, σήμερα έκανε την πιο πάνω ανακοίνωση για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τις ιχθυοκαλλιέργειες.

Ο δικός μας ο Δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κασσιανός, στο πρώτο θέμα το έκανε γαργάρα και στο δεύτερο, οι Ειδικοί του Σύμβουλοι, οι άλλοι Σύμβουλοι, το δημοσιογραφικό του επιτελείο που προσδοκάει να κάνει τα Καμίνια Πόρτι Κατσίκι…. απολαμβάνουν τον ύπνο του καταστροφικού δικαίου του νησιού μας…!!! Να τους χαιρόσαστε!!! (Τα ο θέμα δεν αφορά, όσους δεν έχουν περιουσία στις επίμαχες περιοχές αλλά και σ αυτούς που την περιουσία τους τη έπαιξαν στα χαρτιά».

Αναρτήθηκε http://www.ithacanews.gr

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

O απόλυτος εξευτελισμός

Διαπιστώνοντας όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα, την τελευταία στιγμή κυριολεκτικά, χωρίς καμιά προετοιμασία η σοβαρότητα- δεν μπορεί παρά να θλίβεται […]

Σύσκεψη για τα πετρέλαια του Ιονίου

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Κέρκυρα 21 Μαρτίου  2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                        ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ταχ. Δ/νση: Αλυκές Ποταμού                    49100, Κέρκυρα                                         […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *