Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
1 Ιουλίου 2022

Οι επτανήσιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (συ)ζήτησαν πρόωρες εκλογές

Η φωτογραφία ανήκει στην πηγή

Σύσκεψη Άντζελας και βουλευτών Ιονίου με τον Πρωθυπουργό: μίλησαν για έργα, μέτρα αλλά και πρόωρες εκλογές!

Με τον Πρωθυπουργό συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι [σ. ΜΝ. 22 Σεπτεμβρίου 2011] οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από τα Επτάνησα, μεταξύ των οποίων και η Άντζελα Γκερέκου, τον οποίο και ενημέρωσαν για τα ανοικτά ζητήματα της περιφέρειας και του κάθε νομού ξεχωριστά.

Δεν απορρίπτουν ακόμα και τις πρόωρες εκλογές

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, οι βουλευτές των τεσσάρων νομών των Ιονίων, αφού μετέφεραν το πολύ βαρύ κλίμα που επικρατεί στους πολίτες στην εκλογική τους περιφέρεια και την εξάντληση των αποθεμάτων υπομονής και στήριξης των μέτρων από τον κόσμο, έθεσαν στον Γιώργο Παπανδρέου ακόμα και ζήτημα για την ανάγκη πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. Τόσο η κα Γκερέκου όσο και οι υπόλοιποι βουλευτές, τόνισαν στον Πρωθυπουργό ότι οι πρόωρες εκλογές και η ετυμηγορία του ελληνικού λαού, ίσως να αποτελούν τη μοναδική λύση αν δεν μπορέσει να επέλθει συνεννόηση στο πολιτικό σκηνικό και βελτίωση του εξαιρετικά αρνητικού κλίματος που επικρατεί για τη χώρα μας στην Ευρώπη και τις διεθνείς αγορές, προκειμένου με νωπή τη λαϊκή εντολή να ισχυροποιηθεί η κυβέρνηση στην εφαρμογή ενός σχεδίου σωτηρίας της οικονομίας και της χώρας.

Απόσπασμα από ρεπορτάζ της corfupress.com.

Σ.σ. Μέχρι αυτή την ώρα δεν εξεδόθη (δεν έχουμε παραλάβει) κάποιο δελτίο τύπου σχετικά με το θέμα. Συνεπώς, διατηρούμε τις σχετικές μας επιφυλάξεις.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Σχέδιο για τη σύσταση Μακροπεριφέρειας Αδριατικής-Ιονίου ζήτησαν οι ευρωπαίοι ηγέτες

Καρπούς φαίνεται να αποδίδει η πολιτική της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τη δημιουργία της Μακροπεριφέρειας Αδριατικής-Ιονίου. Για την ακρίβεια, την […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *