Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Ιουλίου 2022

“Μολών λαβέ” τα … σπιτάκια μας

Το αρχικό κείμενο στην ανάρτηση αυτή είχε ως εξής:

Την περασμένη Κυριακή, όταν ο κ. Βενιζέλος μας ανακοίνωσε το …δίκαιο χαράτσι για τα ακίνητα, μας είπε ο,τι η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων ξεπερνά το δημόσιο χρέος της χώρας.

Χθές το βράδυ μ΄ εκείνο το απίστευτο κρεσέντο από πομφόλυγες, επανέλαβε ο,τι η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων ξεπερνά το ένα τρις ευρώ!

Τον κ. Βενιζέλο τι τον κόφτει;

Μαζί του τα …απέκτησε ο Ελληνικός λαός;

Εκτός και αν προσπαθεί να μας κάτι να μας πει…;

Τι προσπαθεί να μας πει; Το εξήγησαν, ως συνήθως, οι σχολιαστές του Antinews;

Parsifal : Προσπαθεί να μας πεί κάτι που σχολιάζεται ανοικτά στην Ευρώπη : Οι Έλληνες έχουν υπερβολικά εκτεταμένη ακίνητη περιουσία ενώ η απόκτηση στέγης για τον μέσο ευρωπαίο πολίτη είναι στόχος ζωής. Πολλά ακίνητα πρώτης κατοικίας, πολλά εξοχικά, πολλά σπίτια στο χωριό… Μαζί με την υπαρξη εκτεταμένης αυταπασχολήσεως δημιουργούν την εντύπωση ενός ανεξάρτητου πολίτη που δεν πολυσκοτίζεται για δημοσιονομική πειθαρχία, φορολογική συνείδηση και κυρίως αίσθηση του “κοινωνικού συμφέροντος” όπως βεβαίως αυτό ορίζεται από την εκάστοτε εξουσία.
Προφανώς αυτό αποτελεί υψηλής προτεραιότητος στόχευση για εξωχώρια και ημεδαπά “στρατηγικά” κέντρα. Όλα τα άλλα – φαντάζονται – θα είναι απλούστερα, εάν κτυπηθεί ο Έλληνας εκεί ακριβώς : Στην σχετική οικονομική του αυτάρκεια, στην εξασφάλιση της ελάχιστης συνθήκης αξιοπρεπούς διαβιώσεως που αποτελεί η κατοικία, στην μή – εξάρτηση από εταιρείες – κολοσσούς όπου οι εργαζόμενοι αποκαλούν “αφεντικό” το κάθε γιαπο-ξέπλυμα “εκπαιδευτικών ιδρυμάτων” που παρέχουν … υψηλού κύρους εκπαίδευση σε ψευδο-επιστήμες “διοίκηση επιχειρήσεων”, “εκμετάλλευση ανθρώπινων πόρων” , “χρηματο-πιστωτικά” κ.α.

Aλλενάκι: Το Μεγα-διακύβευμα είναι η ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων, η οποία αποκτήθηκε με κόπους από τότε που κατακτήσαμε την Ελευθερία μας και υπάρχουμε ως Ελλάδα! Ο στόχος είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνικές ιδιωτικές μικροϊδιοκτησίες και μεσαίες ιδιοκτησίες. Απέναντί μας έχουμε πολύ καλά οπλισμένους Διεθνείς Εγκληματίες Τραπεζικές Ληστοσυμμορίες αποφασισμένους να μας ξεσπιτώσουν και να μας εξοντώσουν ENAN προς ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ! Αυτοί έχουν κατατεμαχίσει την Κοινωνία σε Επαγγελματικές Τάξεις και τις εξοντώνουν μία προς μία. Και χαίρονται οι βλάκες που παρακολουθούν… και νομίζουν ότι δεν θα έρθει η σειρά τους, ως επαγγελματική τάξη.

Ο Κεφαλικός Δημευτικός Φόρος με τη Δ.Ε.Η., στο Πασοκιανό Οργουελιανό Εφιαλτικό Νew Speak μεταφράζεται ως “το έκτακτο τέλος ακίνητης ιδιοκτησίας που πρέπει να πληρωθεί για να διασφαλισθείο κόπος του Ελληνικού λαού που έχτισε τα σπίτια με το αίμα του…”

Αυτός ο ΩΜΟΣ εκβιασμός ήταν το κεντρικό ΝΟΗΜΑ της ομιλίας Μπενιζέλου μετά την χθεσινή κυβερνητική σύσκεψη.

Έχει γραφεί επανειλημμένως ότι η Απογραφή-Προγραφή- ήταν Παραγγελιά του ΔΝΤ

με εκτελεστή τον Αρχιμάγειρα των Greek Statistics και είχε 3 βασικούς στόχους

1. τον αυτοχαφιεδισμό μας
2. την ύπουλη και Δόλια Απόσπαση Δήλωσης Συναίνεσης Αφαίρεσης Οργάνων που δεν τους βγήκε μετά από την ανάδειξη του θέματος από τα ιστολόγια
3. και την Λεπτομερή και Ακριβή Καταγραφή του Μεγέθους της Ιδιωτικής Ακίνητης Περιουσίας των Ελλήνων που την ορέγεται ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!!

Εξ ού και το λεπτομερέστατο έγγραφο της Απογραφής με τις δεκάδες ερωτήσεις για τις κατοικίες των Ελλήνων!

Άλλο Γερμανικό υποκείμενο, ο επίτροπος Οεττιγνκερ απαίτησε:
η δήλωση εδώ: “Να στείλει η Ευρώπη στην Ελλάδα καλά οπλισμένους Κυανόκρανους για να “ελέγξουν” και να “διασφαλίσουν” τη διαδικασία είσπραξης των φόρων”
Απέναντί μας έχουμε καλά οπλισμένους Διεθνείς Εγκληματίες Τραπεζικές Ληστοσυμμορίες αποφασισμένους να μας ξεσπιτώσουν και να μας εξοντώσουν έναν προς έναν!

Μολών λαβέ !!!

 

Αδέξιος Δεξιός

 

ΠΗΓΗ:http://www.antinews.gr/2011/09/19/122959/

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *