Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
4 Ιουνίου 2023

Έφαγαν για μεσημεριανό… σκαντζόχοιρους

Μήπως προσέξατε οτι φέτος έχουν χαθεί οι σκατζόχοιροι;
ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ!
Με μεγάλη ψυχραιμία, οι κυρίες Σ και Μ, πλησίασαν τους αθίγγανους που έχουν κατασκηνώσει λίγο μετά την γέφυρα της Λευκάδας και παρ’όλη την φρίκη που ένοιωσαν , τους παρακάλεσαν να τους φωτογραφήσουν …λίγο πριν το φαγητό!
Ισχυρίστηκαν οτι είναι πρώτη φορά που βλέπουν αυτό το έθιμο και θέλουν να το αποτυπώσουν στην κάμερα. Τα συμπαθή τετράποδα, τα τσακώνουν με εκπαιδευμένους για αυτόν τον λόγο σκύλους, τα ξυρίζουν και τα ψήνουν…..ΖΩΝΤΑΝΑ! Δείτε τα ματάκια τους ενώ περιμένουν την σειρά τους για να μαγειρευτούν!
Μόλις μας ήρθαν οι φωτογραφίες, τρέξαμε στην διεύθυνση δασών Λευκάδας, η οποία έδρασε άμεσα, με την ελπίδα να γλιτώσει τα υπόλοιπα σκατζοχοίρια. Ειδοποιήθηκε ο εισαγγελέας από τον δασάρχη και κλιμάκιο του δασαρχείου με την συνοδεία αστυνομικών, έτρεξε επί τόπου, για να διαπιστώσει, δυστυχώς, οτι οι σκατζόχοιροι είχαν εξαφανιστεί, το ίδιο και ο άνδρας στην φωτογραφία….Ακολούθησε ανάκριση, έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Πρέπει να ξέρουν οι μάρτυρες κάθε κακοποίησης οτι ο χρόνος είνια ο καλύτερος σύμμαχος του δράστη….ΠΡΙΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

Σωματείο Ζωόφιλων Λευκάδας

My Lefkada : Το φάγωμα των συμπαθών αυτών θηλαστικών αποτελεί για τους αθίγγανους τον καλύτερο “μεζέ”. Αυτή η συνήθεια είναι λίγο ή πολύ γνωστή σε όλους αλλά οι φωτογραφίες αυτές ίσως να είναι οι πρώτες που έχουν τραβηχθεί από την στιγμή της ετοιμασίας του φαγητού !

ΠΗΓΗ :My Lefkada
http://mylefkada.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights