Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Οκτωβρίου 2022

Σύνταγμα: «Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ», απάντηση στα δακρυγόνα

«Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ» τραγούδησαν χιλιάδες συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα μαζί με τον Γιάννη Αγγελάκα και τους Lost Bodies στη σημερινή συναυλία, που συνόδευσε την συγκέντρωση των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα.

Απτόητοι από την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και του Εφαρμοστικού νόμου και τις ακρότητες που μεσολάβησαν το διήμερο, συνεχίζουν τις ειρηνικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Κλειστή παραμένει η λεωφόρος Αμαλίας.

Από την σημερινή συγκέντρωση δεν έλειψαν τα επεισόδια, μικρής έκτασης, αυτή τη φορά. Ομάδα συγκεντρωμένων πλησίασε προς τα κάγκελα της Λεωφόρου Αμαλίας μπροστά στο άγαλμα του Αγνώστου Στρατιώτη και έριξε μπουκάλια νερού και καφέδες στα ΜΑΤ, που απάντσαν με περιορισμένη ρίψη δακρυγώνων.

Κοινή νομική αγωγή για τα χημικά

Παράλληλα, όπως ενημερώνουν στην ιστοσελίδα τους, οι αγανακτισμένοι καλούν τους πολίτες που θέλουν να κινηθούν νομικά για “την απρόκλητη και αναίτια σε βάρος μας χρήση χημικών”, να προσέλθουν στο Σύνταγμα κάθε μέρα μετά τις 20:00, στο τραπέζι της γραμματειακής υποστήριξης, για να εξεταστεί η δυνατότητα να κινηθούν όλοι μαζί νομικά με ενιαία μήνυση.

Θα πρέπει να φέρουν, ιατρικά πιστοποιητικά, μάρτυρες και έγγραφη καταγγελία με σύντομο ιστορικό.

ΠΗΓΗ : enet.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Βόμβα Αλμούνια: Απάντηση Κομισιόν σε Ν. Χουντή: Από το πρώτο ευρώ κούρεμα στις καταθέσεις, αν το ζητήσουν τα κράτη μέλη της ΕΕ – Τι λέει ο Προβόπουλος (αναν.)

11-12-2013 Αποκλείει κούρεμα καταθέσεων ο Προβόπουλος Η ΟΤΟΕ συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.