Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
14 Αυγούστου 2022

Ωραία λοιπόν, μας σώσατε. Και τώρα αδειάστε μας τη γωνιά.

Μάλλον το πολιτικό σύστημα και κυρίως το κρατικοδίαιτο σοσιαλιστικό καθεστώς ΠΑΣΟΚ δεν έχουν αντιληφθεί τις πολιτικές διεργασίες που συμβαίνουν πλέον μέσα στην κοινωνία και ιδίως με τη συμβολή του διαδικτύου. Ή το αντιλαμβάνονται αλλά προσπαθούν, όσο μπορούν, να….το κρύψουν κάτω από το χαλί.

Η οικονομική κρίση και ιδίως η επερχόμενη ξαφνική εξαθλίωση αλλά και η αναίτια υποδούλωση της χώρας και του λαού, αναπόφευκτα έβαλαν πάνω στο τραπέζι, θέματα Δημοκρατίας, δηλαδή συμμετοχής του ίδιου του λαού στις αποφάσεις που τον αφορούν, Ισονομίας και Δικαιοσύνης.
Όλοι γνωρίζαμε ότι ενδεχόμενη οικονομική κατάρρευση (χρεοκοπία), αναπόφευκτα θα οδηγούσε και σε κατάρρευση του σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος. Εξάλλου αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για το οποίο οι πολίτες θέλουν την άμεση χρεοκοπία. Το καθεστώς λοιπόν, προσπάθησε και προσπαθεί μέσω των μνημονίων 1 και 2, να διασωθεί. Να εξασφαλίσει τα δάνεια εκείνα που θα δοθούν στους τοκογλύφους και θα παρατείνουν χρονικά την κατάρρευσή του, μετακυλίοντας όμως στα μεσαία και κατώτερα λαϊκά στρώματα το λογαριασμό.
Χθες και σήμερα το ντόπιο καθεστώς και οι ξένοι νταβατζήδες του, πανηγυρίζουν για την ψήφιση του Μηνονίου 2 και του εφαρμοστικού νόμου και κοροϊδεύοντας το λαό ισχυρίζονται ότι το έκαναν για το καλό μας.
Εμείς λοιπόν οι απλοί πολίτες τους απαντάμε:
Ωραία, τα χρήματα τα εξασφαλίσατε, μας σώσατε.
Τώρα όμως αδειάστε μας τη γωνιά εσείς και το ολοκληρωτικό καθεστώς σας.
Συντακτική Εθνοσυνέλευση τώρα για νέο δημοκρατικό Σύνταγμα.
Διαφορετικά εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα στις πλατείες και όπου αλλού χρειαστεί.
ΠΗΓΗ:εδώ
0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *