Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Δεκεμβρίου 2022

Ανακοίνωση του Meganisi News

Φίλες και φίλοι του Meganisi News,

η σελίδα μας ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις σε ότι αφορά την επισκεψιμότητα. Τους μήνες Μάιο και Ιούνιο μοναδικές ημερήσιες επισκέψεις ξεπερνούσαν τις 500, αριθμός ρεκόρ για ένα μικρό blog.

Η συνεχής αύξηση της επισκεψιμότητας που καταγράφεται, είχε ως αποτέλεσμα από χθες η σελίδα μας και μέχρι κάποια ώρα σήμερα να έχει ξεπεράσει το προκαθορισμένο bandwidth και δεν ήταν προσπελάσιμη, μέχρι που το αυξήσαμε. Σας ζητούμε συγνώμη για αυτή την ταλαιπωρία.

To Meganisi News κατόρθωσε μέσα από αρκετές περιπέτειες να γίνει όχι μόνο σημείο αναφοράς για το Μεγανήσι αλλά και να κερδίσει επισκέπτες από πολλά άλλα μέρη της Ελλάδας και με αυτό τον τρόπο έχουμε κατορθώσει να κάνουμε τον τόπο μας ακόμα περισσότερο γνωστό.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, την αποδοχή και κυρίως για την κριτική σας πουπιστεύουμε μας βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι παρά τις όποιες αντιξοότητες.

Έχουμε πλήρη επίγνωση των δυνατοτήτων μας. Δεν είμαστε δημοσιογράφοι, δεν είμαστε επαγγελματίες της πληροφόρησης, δεν εξαρτιόμαστε από κόμματα, δεν έχουμε δεσμεύσεις. Η μόνη μας δέσμευση είναι αυτή απέναντι στους επισκέπτες-αναγνώστες μας και στο νησί μας που παρά τα όποια προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίζει, όπως και κάθε άλλο μέρος στην Ελλάδα, δεν παύει να αποτελεί έναν πανέμορφο τόπο να ζεις και έναν επίσης μοναδικό προορισμό.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *