Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Μαΐου 2022

Yποθαλάσσια σύνδεση της Λευκάδας με την Ακαρνανία

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προχωράνε οι διαδικασίες για την υποθαλάσσια σύνδεση της Λευκάδας με την Ακαρνανία

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες 23/6/2011 στο Υπουργείο Υποδομών με τον Γενικό Γραμματέα Σέργιο Λαμπρόπουλο, τον βουλευτή Λευκάδας Σπύρο Μαργέλη και διευθυντικά στελέχη του Υπουργείου.

Στη σύσκεψη εκτιμήθηκαν οι μέχρι τώρα ενέργειες και σχεδιάστηκαν οι υπολειπόμενες μέχρι την προκήρυξη της Α΄ Φάσης του διαγωνισμού για την κατασκευή της υποθαλάσσιας σύνδεσης της Λευκάδας με την Ακαρνανία, την διεύρυνση του Λιμανιού, την κατασκευή προβλήτας για κρουαζιερόπλοια και την κατασκευή ενός Τουριστικού Αγκυροβολίου για μεγάλα σκάφη σύμφωνα με το ενδεικτικό σχέδιο που επισυνάπτουμε.

Προγραμματίστηκε νέα σύσκεψη στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού για την Τετάρτη 30/6/2011 με την συμμετοχή των Γενικών Γραμματέων των Υπουργείων Πολιτισμού και Τουρισμού και Υποδομών (κ.κ. Μενδώνη, Μπέη και Λαμπρόπουλου), του βουλευτή Σπύρου Μαργέλη και υπηρεσιακών παραγόντων με σκοπό την διευθέτηση θεμάτων που έχουν σχέση με τις αναγκαίες αδειοδοτήσεις.

Το συμπέρασμα από τη σύσκεψη είναι πως πολύ σύντομα θα φτάσουμε στην προκήρυξη της Α’ Φάσης του διαγωνισμού για την κατασκευή των έργων.

 

Από το Γραφείο Τύπου

 

Πιέστε στην εικόνα για μεγέθυνση

 

0 Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *