Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Μαΐου 2022

Πτώση παρουσιάζεται στους Έλληνες τουρίστες

«Πως τα πάμε φέτος;»

Ένας λαός έχει παραλύσει. Ο μέσος Έλληνας πλέον φοβάται και την σκιά του, δεν τολμά να την κοιτάξει μήπως και του χρεωθεί….

Η δημοφιλέστερη ερώτηση ειδικά τις τελευταίες δυο εβδομάδες στην….
Λευκάδα μεταξυ επαγγελματιών είναι: «Πως τα πας φέτος;» Και ενώ όλοι λίγο πολύ γνωρίζουν την απάντηση οι λιγότερη τολμούν να την ξεστομίσουν. Όσον αφορά τώρα τον τουρισμό η απάντηση σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις είναι ότι οι Έλληνες σε μεγάλο βαθμό δεν θα κάνουν φέτος διακοπές.

Αυτή την εικόνα μας την επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κος Γιάννης Λιβιτσάνος. «Τα Ξενοδοχεία παρουσιάζουν αυξημένο ποσοστό ξένων τουριστών, υπάρχει μια σημαντική πτώση στους Έλληνες τουρίστες σύμφωνα με τα στοιχειά που μπορούμε να έχουμε μεχρι στιγμής. Τα Ξενοδοχεία στην Λευκάδα τα οποία δουλεύουν με ξένους τουρίστες κατέγραψαν μια άνοδο ενώ τα Ξενοδοχεία τα οποία φιλοξενούν Έλληνες τουρίστες σε σχέση με πέρσι δηλώνουν μια πτώση.»

Να πούμε ότι έχουν γίνει σημαντικές προσπάθειες τόσο από τον κο Λιβιτσάνο και την Ένωση Ξενοδόχων όσο και από το Επιμελητήριο Λευκάδας να προβληθεί το νησί μας. Είναι ακόμα νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα για το πώς θα εξελιχτεί η σεζόν, η αλήθεια είναι όμως ότι όσον αφορά την προβολή του νησιού μας φέτος και λόγω Καλλικράτη δεν έγιναν και πολλά πράγματα….

http://mylefkada.gr/

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *