Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Μαΐου 2022

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ελληνικό προξενείο στη Ν.Y.

Συγκέντρωση διαμαρτίας πραγματοποίησαν δεκάδες άτομα μπροστά από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους προς τους «Αγανακτισμένους».

Τα άτομα που έλαβαν μέρος στην ειρηνική εκδήλωση, ανάμεσά τους και ομογενείς πανεπιστημιακοί, κρατούσαν ελληνικές και αμερικανικές σημαίες και σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας καθώς και πλακάτ με ελληνικά και αγγλικά συνθήματα.

Σε σχετικό φυλλάδιο που διένεμαν στους περαστικούς ανέφεραν ότι εκφράζουν τη συμπαράστασή τους προς τους “Αγανακτισμένους” της Ελλάδας “που διαδηλώνουν κατά των εξοντωτικών μέτρων λιτότητας”, όπως αναφερόταν σε σχετικό φυλλάδιο που διένεμαν στους περαστικούς.

Οι συμμετέχοντες στη συγκέντρωση παρέδωσαν στο Γενικό Προξενείο της χώρας μας ψήφισμα που απευθύνεται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό, στους προέδρους των κοινοβουλευτικών κομμάτων, στους ανεξάρτητους βουλευτές, αλλά και προς τα ΜΜΕ.

ΠΗΓΗ : enet.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Οι γερμανικοί Financial Times … “έμαθαν” (κατ’ εξαίρεση) ελληνικά, μια μέρα μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ομόνοια: “Αντισταθείτε στο δημαγωγό και ψηφίστε ΝΔ” – Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

“Αντισταθείτε στον δημαγωγό” – “Για την ομαλή διακυβέρνησή της συνιστούμε τη Νέα Δημοκρατία… ” Διαβάστε σε ελληνική μετάφραση εδώ. Από […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *