Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
14 Αυγούστου 2022

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Συνάδελφοι έμποροι

Η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε, μέρα με τη μέρα χειροτερεύει. Η δουλειά μας λιγοστεύει, ο τζίρος πέφτει, τα χρέη μεγαλώνουν ενώ ταυτόχρονα αυξάνονται τα έξοδα που καλούμαστε να πληρώσουμε. Και τώρα που πολλοί συνάδελφοί μας αδυνατούν να ανταποκριθούν στην εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεών τους, η κυβέρνηση του Μνημονίου συνεχίζει στην επιβολή και νέων δυσβάσταχτων οικονομικών μέτρων σε βάρος όλων των μικρομεσαίων με το Μνημόνιο ΙΙ.

Μαζί με το δικό μας, το εισόδημα των καταναλωτών μας εξανεμίστηκε από την ανεργία και την υποαπασχόληση, το πάγωμα και την περικοπή μισθών και συντάξεων, τη διάλυση της αγροτικής παραγωγής, τα πολυκαταστήματα, τους έμμεσους φόρους και τα δάνεια.

Έχουμε περισσότερο από ενάμιση χρόνο που βιώνουμε την ολοκληρωτική πλύση εγκεφάλου, με στόχο να τρομοκρατηθούμε, να αποδεχτούμε ενοχές, να αναλάβουμε ευθύνες για εγκλήματα άλλων, να συναινέσουμε στην βιοποριστική μας εξαθλίωση, να θυσιαστούμε στη θέση άλλων.

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου κορυφώνεται η Πανελλαδική κινητοποίηση όλων των κλάδων των εργαζομένων απέναντι στα νέα «μέτρα» που θα μας αφανίσουν. Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) συμμετέχοντας στην κινητοποίηση προτείνει τρίωρο κλείσιμο των καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδας καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν ενεργά σ’ αυτή την κινητοποίηση.

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου κλείνουμε τα μαγαζιά μας από την 8π.μ. μέχρι την 11π.μ.

Όχι σε βαθύτερη ύφεση

Όχι σε νέα φορολογικά βάρη

Όχι στην λεηλασία της ζωής μας

Ναι στην αυθεντική ανάπτυξη

Ναι σε μια παραγωγική Ελλάδα

.

 

Το Δ.Σ.                                                                       Λευκάδα: 11-06-2011

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Σε κλείσιμο καταστημάτων καλεί το Επιμελητήριο και ο Εμπορικός Σύλλογος Λευκάδας τα μέλη του , αύριο Παρασκευή

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Επιμελητήριο Λευκάδας και ο Εμπορικός Σύλλογος Λευκάδας καλούν τα μέλη τους […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *