Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Μαΐου 2022

Οι επιπλέον αρμοδιότητες των δήμων από 1/1/2011

Με την  Εγκύκλιο αρ. 61 (74894/30-12-2010) το Υπ. Εσωτ. περιγράφει τις πρόσθετες αρμοδιότητες που περνούν στους δήμους από την 1/1/2011.

Α. Πολεοδομία – Προνοιακά επιδόματα… Συνέχεια.

ΠΗΓΗ: kedke.eu

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ενέργειες του Επιμελητηρίου Λευκάδας για τη χορήγηση επιδόματος ανεργίας στους ελεύθερους επαγγελματίες

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι εκ μέρους της διοίκησης του φορέα καταβάλλονται προσπάθειες για την ενεργοποίηση […]

1 Σχόλιο

  1. Πολύ όμορφα παρουσιάζει εδώ ο κύριος Ραγκούσης τις νέες αρμοδιότητες των νέων Δήμων,μένει επιτέλους η δημαρχιακή αρχή να μας ενημερώσουν που θα βρεθούν οι πόροι.Ωστόσο συμπολίτες μου συνεχίζει να υπάρχει θέμα γιατί απο τις δύο παρατάξεις που συμμετείχαν στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές κανείς δεν έθεσε το πρόβλημα στην πραγματική του βάση.Για μια ακόμα φορά ο κόσμος του Μεγανησίου έπεσε θύμα της απληροφορησίας και των προεκλογικών υποσχέσεων.Οι εραστές της εξουσίας σκόπιμα διολίσθησαν σε ανούσιες αντιπαραθέσεις στο προεκλογικό διάλογο γιατί βόλευε και τους δυο μια και που και οι δύο ηταν βέβαιοι για τη νίκη τους.Ουσιαστικά δεν δεσμεύτηκαν για τίποτε κι έτσι νομιμοποιείται οποιοδήποτε μέτρο ενάντια στην κοινωνία.Αυτό αποτελεί απάντηση και σ’αυτούς πού έσπευσαν να προπυλακίσουν ανεξάρτητες φωνές.Το Μεγανήσι διχάστηκε, όμως είμαι βέβαιος πως μπροστά στην κοινωνική αφαίμαξη θα το ενώσουμε πάλι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *