Με αφορμή δημοσίευμα του lefkadatoday.gr που αναφέρονταν σε επιστολή του προέδρου της Κοινότητας Χορτάτων προς τον δήμαρχο με κοινοποίηση στον εισαγγελέα και αφορούσε άμεσα μέτρα περίφραξης για την αποτροπή της εισόδου αγριογούρουνων στην περιοχή του νεκροταφείου του χωριού .
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο κ. Μίχος βρέθηκε στο δημαρχείο προκειμένου να διεκπεραιώσει γραφειοκρατικές διαδικασίες και να συζητηθούν λεπτομέρειες της ανάθεσης λειτουργίας του Ραδιοφωνικού Σταθμού Καρυάς που προσφάτως ανάλαβε η εταιρεία από τον δήμο Λευκάδας .
Ωστόσο η συνάντηση πήρε απροσδόκητη τροπή όταν σε σχετική ερώτηση του δημάρχου , παραδέχθηκε ότι είναι συνιιοδιοκτήτης της ιστοσελίδας lefkadatoday.gr και συνέταιρος του έγκριτου δημοσιογράφου κ. Παναγιώτη Κουνιάκη .
Ο δήμαρχος δήλωσε ενοχλημένος από το δημοσίευμα κι ανέβασε τον τόνο της φωνής του του σε τέτοια ένταση και ύφος , φέρνοντας τον επιχειρηματία σε εξαιρετικά δύσκολή θέση, τέτοια που τον ανάγκασε να αποχωρήσει άρον- άρον από το γραφείο.
Τώρα για το πλήρες περιεχόμενο της έντονης λογομαχίας(παρουσίας 15 ατόμων) δυστυχώς παρότι το γνωρίζουμε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, δεν θα το μεταφέρουμε. Ο φίλος δημοσιογράφος φανταζόμαστε τις επόμενες ημέρες θ΄απαντήσει.
Επειδή όμως στο παρελθόν η εξουσία έχει πολλές φορές σηκώσει το δάχτυλο και μας έχει δείξει, θεωρούμε υποχρέωσή μας από την μία να καυτηριάσουμε τέτοιου τύπου συμπεριφορές ,που για δημοκρατικά εκλεγμένους άρχοντες είναι πολιτικά, δεοντολογικά και ηθικά απαράδεκτες, από την άλλη να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον άνθρωπο, φίλο και κυρίως δημοσιογράφο Παναγιώτη Κουνιάκη που δέχθηκε (εμμέσως πλην σαφώς) μέσα σε διάστημα , μόλις μίας εβδομάδας διπλή επίθεση τόσο από τις τοπικές εφημερίδες όσο κι από την τοπική εξουσία.
