Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Απριλίου 2024

Παράταση της κήρυξης κατάστασης “εκτάκτου ανάγκης” της Δημοτικής Κοινότητας Λευκάδας”

Πίστωση χρόνου τριάντα ημερών στην Δημοτική Αρχή  για το ζήτημα του Αι-Γιάννη στην Γύρα

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Παπαγεωργίου αποφάσισε την εκ νέου κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας της Δημοτικής Κοινότητας Λευκάδας του Δήμου Λευκάδας, της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων καθώς εξακολουθούν να ισχύουν οι λόγοι κήρυξης και το έργο της διαχείρισης των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις, πλημμύρες) που εκδηλώθηκαν στις 29 και 30-11-2021 στην παραπάνω περιοχή, δεν έχει ολοκληρωθεί σύμφωνα με το ανωτέρω 9 σχετικό.

Η εν λόγω εκ νέου κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία έκδοσης της παρούσης και για έναν (1) μήνα, ήτοι έως και 26 Μαρτίου 2024. Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.

Ελπίζουμε κι αναμένουμε ότι η  παράταση αυτή στοχεύει στην χρηματοδότηση έργων απαραίτητων για την προσωρινή αποκατάσταση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη , ενόψει της Καλοκαιρινής περιόδου.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ξεκινούν οι δολωματικοί ψεκασμοί

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                   Κέρκυρα  19 Ιουλίου 2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ  ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ        ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ  KAI  ΚΤΗΝΙΑΤΡIΚΗΣ            ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights