Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Μαρτίου 2024

Η φωτογραφία της ημέρας

Ευρωπαϊκός “πολιτισμός” κι άλλα ήθη…

Πολλές φορές συνάδελφοι bloggerς και δημοσιογράφοι καταφέρονται (όχι πάντα άδικα) μετά μανίας εναντίων των “κακών” Ελλήνων  που παρατούν τα αυτοκίνητά του όπου τύχει, πετάνε τα σκουπίδια τους όπου να ΄ναι , υβρίζουν κτλ,κτλ.

Οι Έλληνες, πίνουν, φοροδιαφεύγουν, δωροδοκούν και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί κανείς να τους προσάψει   σε μια  ατελείωτη προπαγάνδα που φυσικά εκπορεύεται εκ των  “άνω”  και τους  παρουσιάζει  ως τους πιο διεφθαρμένους της Ευρωπαϊκής Ένωσης , τους  πιο τεμπέληδες,   και τους  πιο  “άχρηστους” ώστε  με μεγάλη ευκολία να τους μετατρέψουν σε “οικονομικά” πειραματόζωα” και να μετακυλήσουν τις ευθύνες  της ανύπαρκτης πολιτικής τους.

Ωστόσο ούτε ένας  από εμάς  τους “αχρείους”  δεν θα διανοούνταν μέρα μεσημέρι, έμπροσθεν εστιατορίου  να προτάσσει  σε δημόσια θέα τα γεννητικά του όργανα, όπως έπραξαν σήμερα επτά  συμπολίτες συνευρωπέη της Γερμανικής Ευρώπης !

Κι εάν παρ΄  έλπιδα  βρισκόνταν κάποιος  από εμάς  να το πράξει στην δική τους χώρα, πιστέψτε με δεν θα περνούσαν  δυό λεπτά και χωρίς να το καταλάβει θα τον είχαν “μπαγλαρώσει¨ και θα  μετάνιωνε την ώρα και την στιγμή που γεννήθηκε.

Τελικά πρέπει  να είναι μεγάλη ατυχία να γεννηθείς Έλληνας! Ο νόμος είναι αυστηρός μόνο για σένα!

YΓ: Η φωτογραφία έχει υποστεί την απαραίτητη επεξεργασία. Το σοκ ήταν όλο δικό μου  που έμπροσθεν της οικογενείας μου και της επιχείρησής μου σημειώθηκε το περιστατικό(30 μέτρα maximun), χωρίς η οργανωμένη πολιτεία να μπορεί να βοηθήσει.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights