Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου ατόμου στο Αθάνι από την 5η ΕΜΑΚ (Αναν)

Στο σημείο έσπευσαν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα, καθώς και κλιμάκιο της 5ης ΕΜΑΚ

Μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση ενός τραυματισμένου ατόμου σε δύσβατη περιοχή στο Αθάνι της Λευκάδας ξεκίνησε λίγο μετά τις 22:00 η Πυροσβεστική.

Στο σημείο έχουν σπεύσει κλιμάκια τόσο της Πυροσβεστικκής, όσο και της 5ης ΕΜΑΚ. Συνολικά επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα

Το σημείο είναι δύσκολο και η νύχτα δεν βοηθά στην ταχύτερη προσέγγιση του τραυματισμένου ατόμου, το οποίο επικοινώνησε μέσω τηλεφώνου, αλλά η ακριβής κατάστασή του δεν είναι γνωστή.

πηγή

Αίσιο τέλος είχε η ολονύχτια επιχείρηση ανάσυρσης τραυματισμένου ατόμου από δύσβατο σημείο, μετά από πτώση του, στην περιοχή Αθάνι στη Λευκάδα.

Λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ της Παρασκευής (1/6) κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες με πέντε οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λευκάδας και την 5η ΕΜΑΚ.

Τελικά τα ξημερώματα έγινε γνωστό ότι το άτομο μεταφέρθηκε τραυματισμένο σε ασφαλές σημείο, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

πηγή

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Εκλογές, ε και;

Η μεγάλη αυταπάτη! Και το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο απέδειξε περίτρανα το προφανές για το Μεγανήσι. Την παντελής απουσία του  στοιχειώδους […]

Υπογράφηκε η σύμβαση για την βελτίωση και την άρση της επικινδυνότητας του δρόμου Αμφιλοχία-Λευκάδα

Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Ο Προϋπολογισμός Εργολαβίας ανέρχονταν στο ύψος των 4.000.000,00€ (με Φ.Π.Α.)/ 3.225.806,45€( (χωρίς Φ.Π.Α.)και η   Χρηματοδότηση […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights