Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Μπρος-πίσω από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για το Μεγανήσι

Το αφήνει εκτός της νέας προκήρυξης  μειοδοτικού διαγωνισμού της γραμμής που συνδέει τα Ιόνια

Προκήρυξη Αρχικού και Τρίτου Επαναληπτικού Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την Εξυπηρέτηση Δρομολογιακών Γραμμών με σύναψη Σύμβασης Ανάθεσης Δημόσιας Υπηρεσίας διάρκειας μέχρι 31/10/2018

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 28 Ιουνίου 2018, ημέρα Πέμπτη  και ώρα 10:00, στο κτίριο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (Ακτή Βασιλειάδη – Πύλες Ε1-Ε2), παρουσία της προβλεπόμενης στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι Επιτροπής. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό οφείλουν να υποβάλουν μέχρι την παραπάνω ημέρα και ώρα τις προσφορές τους με τα έγγραφα και δικαιολογητικά που αναφέρονται στα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Ι, ΙΙ και ΙΙI της παρούσας.

Προσφορές που κατατίθενται από τους ενδιαφερόμενους μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα είναι εκπρόθεσμες και επιστρέφονται στον ενδιαφερόμενο από την Υπηρεσία που διενεργεί τον διαγωνισμό.

Σε περίπτωση που, είτε δεν υπάρξει συμμετοχή είτε οι συμμετέχοντες απορριφθούν από τις αρμόδιες προς τούτο Επιτροπές, ο διαγωνισμός δύναται να επαναληφθεί μετά από γνωμοδότηση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.), με τους ίδιους ή άλλους όρους.

 

Τώρα πως από την αναβάθμιση  της συγκοινωνίας και την ένταξη του Μεγανησίου στην γραμμή που συνδέει τους δήμους των Ιονίων, επιστρέψαμε στην αφετηρία της απομόνωσης, αρμόδιοι να μας απαντήσουν είναι η ΠΕ Λευκάδας, ο Βουλευτής κι ο δήμαρχος Μεγανησίου.

δείτε σχετικά:

Και το Μεγανήσι στην αναβαθμισμένη ακτοπλοϊκή γραμμή που θα συνδέει τα Ιόνια νησιά

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Εκλογές και νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εμπορικό κι Επαγγελματικό Σύλλογο Μεγανησίου

Εκλογές για την ανάδειξη του νέου  7μελούς ΔΣ  την περασμένη Κυριακή 1 Φεβρουαρίου πραγματοποίησε ο Εμπορικός κι Επαγγελματικός Σύλλογος Μεγανησίου. Από τις […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights